This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Karriere

Culture eats strategy for breakfast

Vi tror på, at en positiv og bidragende kultur skaber forretningsmomentum, og at bureauet med den stærkeste kultur også leverer de mest innovative produkter.

Karrieremuligheder

Det vigtigste karrierevalg man kan tage, er hvilken kultur man vælger at udvikle sig i. Hos PHD er vi som en stor familie. En der plejer talent, udnytter potentiale, tilskynder vækst - og har det sjovt, når man går på arbejde.

Finding a Better Way

Vores løfte - vi søger konstant de bedste måder at arbejde på. Det er denne filosofi, der giver os energi til konstant at udfordre og udvikle branchestandarder og maksimere udfaldet for vores kunder.

Fælles og forbundet

Vores måde at arbejde på - vi er bedre sammen. "Finding a Better Way" begynder med hvordan vi tænker og organiserer os selv. I en verden, hvor forbrugerne er forbundet overalt, og med nye teknologier der kontinuerligt omformer det kommunikative landskab, er ideer bedre når de er skabt i fællesskab. Samarbejde vinder altid.

Vores værdier

Hos PHD værdsætter vi nysgerrighed, mod og åbenhed.

At finde folk med disse kvalifikationer er en af vores centrale mål, som gør os til et varieret blanding af de mest nysgerrige, modige og åbne mennesker rundt om i verden.

Vores værdier #1

åbenhed

Vi ved at åbenhed hjælper os med at udforske, lytte og have indføling. Dette sikrer at vi samarbejder mere instinktivt og succesfuldt med vores team, partnere og vores kunder.

Vores værdier #2

mod

Mod er styrken til at give slip på det velkendte. Vi kan lide at udfordre principper og prøve nye ting. Først der ved vi, at vi har givet det vores bedste skud. Tilladelse til at fejle, er en del af vores kultur i ånden af Finding a Better Way.

Vores værdier #3

nysgerrighed

Nysgerrighed er en del af vores natur. Vi kan lide at stille spørgsmålstegn, udforske og lære. Vi elsker uudforsket territorium. Dette giver flere interessante samtaler. Vi mener, at nysgerrighed er smittende og medfører mere menneskelige sandheder og indsigt og i sidste ende bedre arbejde.

Vores værdier #4

kreativitet

Kreativitet er at give slip på det sikre og se det velkendte i nyt lys. Det er at give slip på gamle vaner og regler og give gnister til nye ideer, der kan antændes og oplyse verden.

Vores værdier #5

samarbejde

Samarbejde er at vide at styrken ved et hold er hvert individ og styrken ved hvert indivivid er holdet. Når vi alle flytter os, for at arbejde sammen, sker succesen af sig selv.

< >
X