PHD har en klar målsætning om at være Danmarks bedste rådgiver inden for digital markedsføring. Derfor lancerer vi et nyt produkt, der hedder PHD eCommerce.

Danmark er blandt de førende lande inden for e-handel, og omsætningen for dansk internethandel vokser ufortrødent med tocifrede vækstrater. I den seneste e-handelsanalyse fra FDIH rundede e-handlen i Danmark 115 mia. kr. i 2017. Samtidig ser vi nye spillere på vej ind på det danske marked, hvor Amazons forventede indtog i Danmark i år er det seneste og forventeligt mest revolutionerende eksempel. Det medfører øget konkurrence, men bestemt også nye muligheder.

Virksomheder agerer i dag i en virkelighed, hvor optimeringen af de digitale kanaler er ekstremt afgørende for deres succes og fremtidige eksistensgrundlag. For de virksomheder, der arbejder med et særligt fokus på afsætning af deres produkter via digitale kanaler, er mulighederne i dag mange, og kompleksiteten øges konstant.

Det er afgørende for virksomhedens succes at have fokus på hele værdikæden. Det gælder lige fra sortiment og prissætning over markedsføring og trafikskabelse til købsflow, service, betaling og CRM. Dårligere performance bare ét sted har ofte afgørende betydning for en virksomheds evne til at konvertere en ellers veloptimeret kunderejse til køb.

Det kræver en meget agil arbejdsform for både virksomhed og bureau at mestre de mange discipliner. PHD eCommerce er sat i verden for at hjælpe virksomheder med et struktureret samarbejde til at optimere de mange mekanismer i værdikæden, der skal spille sammen for at få fuld effekt, når produkter og services skal afsættes via de digitale kanaler. PHD eCommerce vil være forankret i den digitale afdeling, og Ole Thonesen er ansvarlig for det nye produkt.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte Ole Thonesen, Head of Digital, PHD Media.
Ole.Thonesen@phdmedia.com