Locations
PHD Media Denmark > News > Marketing Evolution 2020
February 8 2019

Marketing Evolution 2020

News

D. 17. januar 2019 inviterede vi til en inspirerende eftermiddag med fokus på de massive forandringer arbejdet med marketing undergår netop nu. Vi havde linet et stærkt program op, bestående af, blandt andre, Phil Rowley, Group Innovation Director hos PHD, og Christina Boutrup, Teknologi og Kina-ekspert. Det hele skete under temaet Marketing Evolution 2020, som bliver et tilbagevendende tema i arrangementer fra Omnicom Media Group henover året.

Arbejdet med marketing er i øjeblikket drevet af teknologi og globalisering, og det er essentielt at kunne omsætte den teknologiske udvikling til en konkurrencemæssig fordel frem for en hindring. Marketingarbejdet udfordres og udvikles, og denne marketing-transformation var på dagsordenen hos vores key note speakers, som forklarede, hvordan vi kan udnytte teknologierne.

Phil Rowley – The closing gap between technology and us

Phil Rowley indledte eftermiddagens konference med at tale om PHD’s udgivelse Merge – The closing gap between technology and us. I Merge undersøger PHD, hvordan teknologier som Artifactial Intelligence, Virtual Reality og Big Data er med til at ændre den menneskelige adfærd. Inden for de næste årtier vil vores forhold til teknologien være forandret for altid, og vi vil både virtuelt og biologisk ”Merge” sammen. Det medfører, at virksomheder er nødsaget til at være en del af den hastige teknologiske udvikling allerede i dag for at kunne forstå morgendagens forbrugere.

At skulle inddrage teknologier som AI virker måske som et uoverskueligt projekt for mange, men her handler det om at finde et entry point, hvorfra man langsomt kan bygge videre. Det er ikke essentielt at kunne implementere AI, VR eller AR på tværs af alle produkter eller kanaler, men det er nødvendigt at skabe nogle innovative processer og dermed tage nogle små, men meningsfulde skridt i den teknologiske retning. Phil pointerede dog, at det ikke er teknologien, der skal være omdrejningspunktet for innovationen, men at det derimod er behovet eller nytten for brugerne, produkterne eller servicen.

Christina Boutrup – Kina

Journalist og forfatter Christina Boutrup er en af landets førerende Kina-kendere, og hun åbenbarede os for, hvordan vi kan lade os inspirere af Kina. Kina har i stilhed de seneste par år taget et kvantespring i tech-revolutionen, som de færreste er opmærksomme på.  Vi har en tendens til at vende os mod vesten, når vi skal inspireres inden for vigtige områder som e-handel, kunstig intelligens, brug af droner og sociale medier – frem for at kigge på Kina, som er globalt førerende inden for mange af områderne.

Derfor er det på tide, at vi begynder at forstå, hvad der sker i Kina, medmindre vi vil risikere at stå med ryggen til udviklingen. Christinas oplæg var spækket med cases om, hvordan kineserne har overhalet os indenom. Når det handler om sociale medier og e-handel er Kina flere år foran Europa og USA, og Christina gav os et indblik i en fremtid, hvor man kan betale med sit ansigt, og hvor co-creation får en helt anden betydning, end vi er vant til.

Christina viste os, hvordan det kinesiske marked spiller en central rolle i den globale teknologiske udvikling, og hvilken rolle det spiller i forhold til den globale magtbalance. De kinesiske magthavere har indset, at teknologien er vejen frem, og de har sågar etableret et landshold i kunstig intelligens. Der er ingen tvivl om, at vi kan lære meget af Kinas fremadstormende tech-virksomheder, som kommer til at påvirke os alle i fremtiden.

Hvis du vil høre mere, så tag endelig fat i os.

 

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings