Locations
PHD Media Denmark > News > MyImage 2019: PHD er igen det strategisk stærkeste mediebureau
February 8 2019

MyImage 2019: PHD er igen det strategisk stærkeste mediebureau

News

I 2019-udgaven af MyImage analysen er PHD endnu en gang vurderet som det mediebureau, der er strategisk stærkest. Analysen belyser annoncørernes syn på de danske bureauer og gennemføres af MyResearch for 11. år i træk. MyImage analysen bygger på svar fra 768 marketingansvarlige i store og små danske virksomheder.

I den årlige imageanalyse fra MyResearch opnår PHD igen i år en flot andenplads i Brand Position. I denne dimension vurderer respondenterne bureauerne på ni udvalgte kvalitative imagedimensioner, og i 2019 gør PHD sig bemærket på flere af parametrene. PHD markerer sig som det mediebureau, der er strategisk stærkest, og det er endda for andet år i træk. Det er vi meget stolte over, da det bekræfter vores strategiske fundament og vores grundlæggende principper om en indsigtsbaseret tilgang i rådgivningen.

PHD indtager flere topplaceringer i analysen og bliver bl.a. også rangeret som nummer ét til at forhandle gode priser og vilkår. Det er samtidig værd at bemærke, at respondenterne peger på PHD som andenbedst til at samarbejde med andre bureautyper og som det tredjebedste mediebureau til at skabe resultater. Dette støttes op af, at PHD det seneste år har været det mest prisvindende mediebureau.

Udover Brand Position bygger analysens samlede Brand Power-score også på Brand Strength. Brand Strength er baseret på bl.a. respondenternes kendskab til bureauet, og det gør det derfor svært for et mindre bureau at konkurrere med markedets helt store mediebureauer. Dog opnår PHD i Brand Strength en høj placering taget vores beskedne størrelse i betragtning, og sammenholdes de øvrige resultater med bureauets størrelse, viser MyImage-analysen, at PHD også overperformer rent brandmæssigt.

Administrerende Direktør for PHD i Danmark, Christian Thorn, glæder sig over resultaterne:
”PHD’s kerne er strategiske løsninger, og det er det, der danner rammerne for vores rådgivning til kunderne. Derfor er vi naturligvis meget stolte og tilfredse med også at blive anerkendt for det. Det viser, at vi lykkes med vores ambitioner”.

 

  Ranking Selskab Strategisk stærke
  1 PHD 24%
  2 OMD 23%
  3 Carat 22%
  4 Wavemaker 18%
  5 IUM 18%
  6 M/Six 17%
  7 Vizeum 15%
  8 Orchestra 15%

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings