This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Om os

Finding a better way

Velkommen til PHD. Vi er et bureau inden for kommunikationsstrategi, planlægning og medieindkøb. Vi leverer strategiske løsninger og kreativ innovation for nogle af verdens førende brands.

Hollistiske og gennemtænkte medieløsninger ligger i vores DNA. Vores kultur er baseret på at være ledende indenfor indsigt, kreativitet og innovation og er medvirkende til, at vi er vokset fra at være et lille udfordrer-bureau i Storbritannien til en global markedsleder med over 6000 medarbejdere i over 80 lande. I Danmark blev bureauet etableret i 2000, og består i dag af cirka 30 medarbejdere på kontoret beliggende på toppen af Østerbro i København.

Vi kombinerer den nyeste markedsindsigt med de bedste kreative hoveder for at skabe de mest innovative og kreative løsninger, som ofte resulterer i prisvindende kampagnearbejde for nogle af verdens største annoncører.

Finding a better way er vores filosofi og opsummerer vores tilgang til alting – fra en ny kundebrief til den måde vi arbejder på.

Del af en stærk familie

Vores købekraft i verdensklasse møder de hårde købekrav hos nogle af verdens største annoncører.

At være en del af Omnicom Media Group (OMG) giver os en købekraft, som er nødvendig for at imødekomme de hårde købekrav, der er hos annoncørerne i dag.

Adgang til de nyeste ressourcer inden for research og avanceret business intelligence gør det muligt for os at levere den bedste strategiske ekspertise.

Kombinationen af vores stærke købekraft og kvalifikationer indenfor kommunikationsplanlægning, giver os mulighed for at tilbyde vores kunder de allerbedste løsninger.

Quote icon

“The clarity of thought that goes into their comms planning is second to none.”

Geoff Seeley, Global Communications Planning Director, Unilever

“PHD has the capability and global footprint to help us drive greater efficiencies and reduce complexity.”

SC Johnson

“PHD is a highly capable and innovative agency that clearly understands our brand and demonstrated really strong strategic and connection planning capability.”

Virgin Atlantic
< >

Vores medarbejdere

Our Values

At PHD we value curiosity, courage, openness, creativity and collaboration. Finding people with these qualities is one of our central quests, making us a diverse mix of the most curious, courageous and open people around the world.

Vores historie

PHD blev grundlagt i London i 1990 af David Pattison, Nick Horswell og Jonathan Durden, deraf navnet “P”, “H”, “D”.

Fokus dengang var nærmest udelukkende på medieindkøb; så billigt og hurtigt som muligt. David, Nick og Jonathan mente dog at forbrugerindsigt og originale medieløsninger var mindst ligeså vigtige. De så en fremtid hvor smarte strategier og intelligent planlægning, ville kunne hjælpe brands med at påvirke forbrugeradfærd mere end hidtil.

PHD, eller Pattison-Horswell-Durden, som bureauet var kendt som dengang, blev det bureau der “thought before it bought” og blev hurtigt krediteret for at have opfundet mediekreativitet.

I 2002, da PHD var blevet en del af Omnicom Media Group, åbnede vi vores første kontorer udenfor Storbritannien og begyndte at skabe et internationalt netværk.

Etableringen af PHD’s moderselskab (Omnicom Media Group) i 2005 betød at PHD’s indkøb nu var drevet af et af verdens største holdingselskaber indenfor mediebranchen. Kunder kunne nu drage fordel af PHD’s unikke tilgang til medieplanlægning uden at gå på kompromis med indkøbet.

De grundlæggende principper om at være ledende indenfor kreativitet, indsigt og innovation er forblevet kernen i netværket. Idag er PHD et globalt netværk med over 80 kontorer, og vi fortsætter med at drive udviklingen indenfor kommunikationsplanlægning over hele verden.

Læs mere om vores historie på www.phdat25.com

X