Elisabeth Krag Hansen

Director

Elisabeth har det overordnede ansvar for en række forskellige kunder og kundeteams på bureauet. Elisabeth startede sin karriere i mediebureauverdenen tilbage i år 2000, og har siden dengang været omkring forskellige roller og niveauer i bureauet og derigennem oparbejdet en betragtelig erfaring og kompetencebase inden for mange forskellige brancher – men har i særlig grad arbejdet med FMCG kunder og kunder med fokus på leadgenerering.

Elisabeth har to hjertesager i forhold til arbejdet på PHD – kvaliteten af PHDs produkt og bureauets faglige niveau.

De kampagner og planer, der bliver produceret, skal være gennemarbejdede og baseret på analyser, indsigter og vores strategiske planlægningsværktøj Source – vi skal som mediebureau altid have argumenter for til- og fravalg af medier og sørge for at bygge oven på fundamentet ved at afsøge nye og anderledes og innovative tilgange på toppen.

Andet fokus for Elisabeth er udvikling og opretholdelse af bureauets høje faglighed. Gennem uddannelse, sparring og ved at arbejde igennem mange forskellige typer af problemstillinger, bliver vi som bureau dygtigere. Dette sikrer, at kunderne får de bedste løsninger.