Martin Karup

Head of Consumer Insights

Når vi baserer strategier, kommunikation og rådgivning på indsigter, analyser og et solidt teoretisk fundament, kan vi garantere det høje niveau, som PHD ønsker. Det sikrer, at vi guider kunden i den rigtige retning og optimerer forretningen, hvad end det er strategisk, kommunikativt, gennem bedre målretning og forståelse af kunder eller gennem bedre branding.

Martin er ansvarlig for analysearbejdet på PHD, som blandt andet bygger på databaserede indsigter og udbygger marketingsstrategier. Han har en kandidat i Økonomisk markedsføring og har igennem de sidste 6 år arbejdet på mediebureau med en lang række af kunder i en ligeså lang række af brancher. Det har givet ham bred erfaring i at rådgive og støtte kunderne i store beslutninger, altid forankret i indsigter og analyseresultater.

Hos PHD vægter han sammensætningen af virksomhedens mange kompetencer højt, fordi det skaber et højt fagligt niveau. Selvom det udgør en stor del af det, der motiverer og inspirerer til personlig faglig udvikling, så udgør kulturen og det gode sociale sammenhold, som gør PHD til en lille familie, en ligeså stor del af det der definerer PHD.