Pernelle Krogh

Director

Pernelle er en af vores mest erfarne rådgivere, og hendes hjerte banker for kundernes forretning, Hun er ansvarlig for, at PHD leverer det bedste produkt til vores kunder, hver gang, uanset hvilken udfordring, vi skal hjælpe med at løse. Pernelle sidder i account og er ansvarlig for en række af bureauets største kunder. Hun rådgiver på tværs af alle mediegrupper både på strategisk og taktisk niveau.

Pernelle er cand.merc i Economics and Business Administration fra Aarhus Business School. Igennem sin lange karriere på mediebureau har hun arbejdet med kunder inden for en lang række brancher og industrier både i Danmark, men også som ansvarlig for hele Norden. Hun har en indsigtsbaseret tilgang til rådgivningen og netop ved at kombinere relevante indsigter med strategisk marketing planning har hun skabt innovative kampagner og målbare resultater for sine kunder.

Hos PHD er vores rådgivning strategisk funderet. Når vi kombinerer dette med vores ekspertise indenfor aktivering af data med formål at ramme forbrugerne på det helt rigtige tidspunkt med det rette budskab, skabes de mest effektive løsninger for vores kunder. En medieplan optimeret til det ypperste gør dog ikke arbejdet alene. De bedste og mest effektive kampagner skabes, når der er en klar sammenhæng og konsistens i vores kommunikation på tværs af alle kanaler.