Locations
PHD Media Denmark > News > Seminar d.29 maj 2019 – Digital performanceoptimering i detailhandlen
May 7 2019

Seminar d.29 maj 2019 – Digital performanceoptimering i detailhandlen

News

Seminaret er afholdt, men ønsker du at vide mere, så send os en mail på infodk@phdmedia.com

I PHD har vi efterhånden mange års erfaring med optimering af digitale aktiviteter på tværs af en række forskellige forretnings-KPI ’er og på tværs af forskellige digitale platforme. Digital performance marketing dækker over mange discipliner, og tilgangen differentierer sig alt afhængigt af den målsætning, der er sat op for at skabe forretning.

I denne udgave af Food4Thought sætter vi fokus på, hvordan de vigtigste digitale discipliner skal optimeres for effektivt at drive salg i fysiske butikker. Ecommerce har de seneste år været en fantastisk vækst-case hos mastodonter som Google, Facebook og Amazon. Men al handel ender dog ikke på nettet på den korte bane, og detailhandlen er et nyt vækstområde for disse meget markante spillere. Det betyder, at produktudvikling og innovation i annoncemulighederne gennemgår store forandringer lige nu.

Det er afgørende for en detailvirksomheds konkurrencekraft at have effektive digitale taktikker, der kontinuerligt leverer på forretningens KPI’er. Det kan være som supplement til at drive forretningsvolumen som et modtræk til den faldende effekt fra traditionelle kanaler, eller som de primære aktiviteter for kontinuerligt at skabe den altafgørende trafik i butikkerne. Uanset casen i jeres forretning er det ambitionen med dette seminar at klæde dig og din virksomhed på til at lykkes med disse discipliner.

Hvem er det relevant for?
Seminaret er relevant for alle, der arbejder med detailhandel i forhold til optimering af butikkernes lokale synlighed, og du vil efter seminaret have indsigt i, hvordan du kan aktivere lokale data til at øge performance. Du bliver fortrolig med alle mulighederne for at skabe lokal synlighed i Google, Facebook osv. Og vil efterfølgende være i stand til selvstændigt at arbejde med lokale data.

Hvor og hvornår
Onsdag d. 29/5 2019 kl. 9.00-11.00
Midtermolen 3, 2100 København Ø

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings