This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Vores udgivelser

Kvalificeret indsigt i de udfordringer brands står overfor

Hos PHD gør vi os mange tanker om branchens fremtid. Det vil vi gerne og samarbejde om.

Vi har skrevet nogle få bøger..

Merge
Den afsluttende kløft mellem teknologi og os 

I løbet af de næste 30 år vil teknologien blive mere disruptiv end nogensinde før på grund af drastiske hardwarefremskridt og AI-gennembrud. Mens udviklingen så som bortfald af enheder og forekomsten af virtuelle miljøer kan lyde som science fiction, vil vores merge med teknologi virtuelt og biologisk ske før du tror.

Med et forord af futurist og forfatter Ray Kurzweil, undersøger Merge de fem faser af vores forening gennem eksklusive interviews med inspirerende erhvervsledere, verdensberømte akademikere og banebrydende forskere.

Identificer hvad der skal gøres i dag for at forberede sig på et imorgen, hvor menneskeheden og teknologien er uløseligt forbundet.

Læs mere om Merge

Samarbejder med ledere i deres felt og bringer nye ideer til branchen

Predestination

Image:

Where we are all heading

Hvilke planer ville du have på plads, hvis du kunne forudse hvor din forretning, branche eller liv var på vej hen?

Hos PHD mener vi, at ved at se ud i fremtiden, kan det hjælpe os med at tænke anderledes om i dag. Vi er nødt til at undslippe tendensen til at fortolke den kommende teknologi med nuværende værktøjer.

Medstifter af Wired magazine, Kevin Kelly’s seneste bog ‘The Inevitable’, undersøger 12 teknologiske trends der vil forme vores fremtid. I ‘Predestination’ undersøger vi otte af disse trends nærmere, heriblandt virtual reality i hjemmet, on-demand økonomi og kunstig intelligens indlejret i alting.

Ved at forstå og omfavne de trends og fremtidsudsigter som de tilbyder, kan vi disponere vores forhold til teknologi til maksimal fordel.

Download Predestination | Where we are all heading

The Coming AI Revolution

Kunstig intelligens (Artificial Intelligence – AI) er her og bliver konstant smartere. Med den forventede stigning i de modtagelige VPA’er, der træffer købsbeslutninger for os, bliver brands nødt til at tilpasse sig markedsførings algoritmer i stedet for forbrugere.

Vores opdagelse af AI, gjorde det muligt at samarbejde med Sir Tim Berners-Lee, grundlæggeren af World Wide Web, som delte sine synspunkter om en AI-aktiveret fremtid, da han sluttede sig til PHD til Cannes Lions.

I “Sentience: The Coming AI Revolution and the Implications for Marketing”, adresserer vi det utrolige potentiale for marketingsfolk og hvad de kan gøre for at forberede sig.

Vil du vide mere?

Læs Sentience: The Coming AI Revolution and the Implications for Marketing

Sentience

Image:
  • Sir Tim Berners-Lee gæstetaler med PHD
  • Cannes Lions Festival

Mind Trip

Image:
  • Jason Silva gæstetaler med PHD
  • Cannes Lions Festival

Løfter marketingfolk ind i fremtiden for at løse problemerne i dag

På PHD mener vi, at ved at se ud i fremtiden, kan det hjælpe os med at tænke anderledes om i dag. Sammen med futurist og techno-filosoffen Jason Silva – vært for National Geographic kanalen “Brain Games” – inviterede vi markedsførere med  på en “Mind trip” for at se et par årtier ind i fremtiden, til 40 eller 50 år væk, hvor ting som nanoteknologi og biotek vil være almindeligt.

Læs mere

Download vores Mind Trip brochure

Fremtidens arbejde? Spil!

7 milliarder timer med 1 milliard spillere er det, der er på færde for “Engagement-økonomien”, ifølge spildesigner og forfatter Jane McGonigal, da hun deltog i Cannes Lions festival med PHD. 
 
“Game Change” diskuterer hvordan ‘gamification’ kan udnyttes og anvendes som en forretningsmodel i fremtiden.
 
Vi var så vilde med ideen, at vi byggede et spillelag i PHD’s globale samarbejdsplatform, SOURCE, der tillader medarbejderne at håndtere daglige udfordringer, hvilket har medført betydelige forbedringer i engagement og output.

Learn more

Download vores Game Change bog

Game Change

Image:
  • Jane McGonigal gæstetaler med PHD
  • Cannes Lions Festival

Overthrow

Image:
  • Adam Morgan gæstetaler med PHD
  • Cannes Lions Festival

10 måder at fortælle en udfordrer-historie

Det at være et udfordrer-brand handler om mere end David vs. Goliat. At fortælle historien om “stor vs. lille” er faktisk en slags potentielt vellykket udfordrer-fortælling, men kun én- og ikke den mest hyppige, på trods af dens mytologi. “Overthrow” er en eksplorativ tilgang lavet af eatbigfish og PHD af de 10 mest almindelige udfordrer-fortællinger; hvad de har til fælles og hvor de adskiller sig, og hvordan de skal strukturere deres medieadfærd i dagens stærkt forbundne verden.

 

Lær mere

Hvilken type udfordrer er du?  Find ud af det her

--> --> --> --> -->