This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Mitä me teemme

Palkittua mediasuunnittelua ja –ostamista sekä konseptisuunnittelua

source

Tarjoamme perinteistä mediasuunnittelua ja -ostamista, mutta myös paljon muuta.

Miten me teemme sen

Toisenlaista mediasuunnittelua

Uskomme, että kasvu syntyy lisääntyneen tiedon ja sen hyödyntämisen avulla. Olemme osoittaneet, että asiakasymmärryksellä, innovatiivisilla mediaratkaisuilla ja luovuudella saadaan huomattavia kaupallisia tuloksia.

Maailmanlaajuinen suunnittelu- ja yhteistyöalustamme SOURCE yhdistää leikkisästi pelillistämisen tekniikoita strategisiin periaatteisiin tuottaakseen innovaatioita. SOURCE ei ole ainoastaan työkalu. Se on globaalin liiketoiminnan ekosysteemimme.

SOURCEn avulla asiakkaamme saavat avukseen 6 000 mielipidettä kolmen sijaan. Se myös kannustaa yksilöitä tuottamaan mahtavia ideoita.

SOURCE hyötyy PHD-ketjun kollektiivisesta älykkyydestä, mutta edut eivät jää tähän. Se tarjoaa lisäksi integroidun alustan, joka yhdistää uusimmat tutkimustulokset, datan sekä parhaat työkalut.

SOURCE on parantanut asiakkaidemme investointien tuottoastetta ja tuottanut innovaatioita. Se on myös mahdollistanut uudenlaisen yhteistyöhön perustuvan ympäristön ja auttanut meitä vetämään puoleensa alan parhaita ammattilaisia.

Mitä me teemme

Johdamme mediasuunnittelun evoluutiota

Dove

Emme ole ennustajia, vaan analysoijia. Tehtävämme on jatkuvasti seurata alan kehitystä ja vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin tässä hetkessä sekä myös tulevaisuudessa.

PHD-ketju oli alunperin ensimmäinen strategiseen suunnittelun keskittyvä mediatoimisto. Juuri strateginen suunnittelu erotti meidät kilpailijoistamme. Edelleen tänä päivänä olemme toisenlaisia muihin mediatoimistoihin verrattuna. Se näkyy asiakkaidemme tekemissä tuloksissa ja voittamissamme palkinnoissa.

Toisenlaisuus näkyy myös ainutlaatuisessa asiakasymmärryksessä. Asiakasymmärrys on tänä päivänä liiketoiminnan kehittämisen perusta ja myynnin kasvattamisen paras takuu.

Datapankkimme on Suomen suurin. Se sisältää jopa 17 miljoonaa jatkuvasti päivittyvää asiakasprofiilia. Meidän tehtävämme on etsiä johtopäätöksiä tiedosta, analysoida tekemistämme sitä vasten ja varmistaa, että käytämme oikeaa dataa ja mittaamme oikeaa tulosta.

--> --> --> --> -->