Markkinoinnin suunnittelu

Mediatoimistotyö vaatii toimistolta vahvaa panostusta uusien digi- ja datapelisääntöjen ymmärrykseen sekä investointeja mainonnan kohdennus- ja hallintajärjestelmiin. Tehokas digitalisoitu ostaminen varmistaa mediainvestointien tuottoasteen parantamisen ja vapauttaa aikaa strategiseen suunnitteluun. Suunnittelun lähtökohta ona aina markkinoinnin tehokkuuden lisääminen.

ToinenPhd on valittu Phd-ketjun yhdeksi globaaliksi digitaalisen markkinoinnin osaamiskeskukseksi, joten olemme digitaalisuuden vahva ja ylivoimainen osaaja Suomessa. Ainutlaatuinen yhdistelmä ToinenPhd ja Ainoa varmistavat asiakkaalle Suomen suurimman ja kehittyneimmän digitoimiston resurssit ja osaamisen.

Markkinointiautomaation työkalumme olemme kehittäneet Suomessa kansainvälisen konsernin jykevällä taustatuella, ja tuotekehityksemme on jatkuvaa. Pystymme hyödyntämään samalla ketjumme globaalit suunnittelumallit, tietopankit kuluttajadatassa ja datan jalostus- ja ostotyökalut.

Olemme yhä se toimisto joka panostaa eniten startegiseen osaamiseen jasuunnitteluvoimaan. Se näkyy myös palkintolistauksissa viime vuosilta.

Tarvitsetko digitaalista voimaa lisää toimistoltasi?

Kysy ja haasta meidät.

Ota yhteyttä