Mobiilimarkkinointi

Mobiilimainonta on tällä hetkellä kasvavin mainosmuoto. Lisäksi kuluttajien ajankäyttö mobiililaitteiden parissa on kasvanut vielä mainonnan kasvuakin enemmän. Nykyään ihmiset käyttävät myös enemmän aikaa mobiililaitteiden kuin desktop-laitteiden parissa.

Me Toisessa koemme, ettei mobiili ole erillinen kanava tai suoranaisesti edes mainosmuoto. Kyseessä on päätelaite, jonka avulla sinä kulutat paljon samoja digimedioita ja sisältöjä kuin desktopilla. Mobiilimainonnaksi voidaan laskea kaikki eri digimainonnan muodot (some, display, video, ym.). Koska kyseessä on kuitenkin erilainen päätelaite kuin desktop, pidämme ensiarvoisen tärkeänä erilaisten mahdollisuuksien ja käyttötapojen huomioon ottamisen kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Muutamina mahdollisuuksina mainittakoon esimerkiksi sosiaalisen median saumaton käyttökokemus, äärimmäisen tarkka GPS ja mobiililaitteiden käyttö muiden medioiden käytön yhteydessä.

Vaikka mobiilimainonta on kasvavin mainosmuoto tällä hetkellä, sen rooli tulee silti kasvamaan tulevaisuudessa entistä tärkeämmäksi yritysten liiketoiminnassa ja mainonnassa. Erityisen suurina muutosajureina näemmä mobiilimaksamisen kehittymisen ja lokaatiopohjaisen datan hyödyntämisen.

Meillä on vahva kokemus mobiilimainonnasta ja siihen liittyvistä teknisistä toteutuksista ja analytiikasta. Pystymme valitsemaan lähestymistavan, joka tukee parhaiten sinun liiketoimintaasi – olipa kyse sitten brändäävistä kampanjoista tai taktisesta mobiilimainonnasta, jossa tavoitteena on esimerkiksi sovellusten lataus.

Kysy ja haasta meidät.

Ota yhteyttä