Sosiaalinen media

Sosiaalisella medialla on merkittävä rooli koko asiakkaan ostopolun ajan. Olemme toteuttaneet menestyksekkäitä sosiaalisen median kampanjoita aina tunnettuuden kasvattamisesta konversion kautta olemassa olevien asiakassuhteiden hoitoon. Ymmärrämme, että somessa jatkuva nopea muutos on normi, ja löydämme asiakkaidemme kannalta tehokkaimmat kanavat jatkuvasti laajentuvassa sosiaalisen median kentässä. Suomen suurimpana Facebook-mainostajana pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ensimmäisenä beta –vaiheen mainosmuotojen testaamista, sekä tuoreita tapoja olla esillä sekä nykyisissä, että nousevissa sosiaalisen median palveluissa.

Taustatukenamme on kansainvälinen Omnicom-ketjun tuki. Osana Omnicom Media Groupia pystymme hyödyntämään tekemisessämme viimeisimpiä insighteja ja toimintamalleja. Globaali ketju takaa myös paikallisen osaamisen kansainvälisille asiakkaillemme.

Kuten kaikissa muissakin käyttämissämme medioissa, myös sosiaalisen median markkinoinnin tulosten on oltava mitattavissa, ja tuloksilla on oltava asiakkaalle liiketoiminnallista merkitystä. Tarvittaessa sparraamme mielellämme asiakkaamme kanssa oikeiden mittareiden löytämiseksi.

Onnistunut kampanja on yhdistelmä usean viestin testaamista, oikeaa ostotapaa sekä jatkuvaa seuraamista ja optimointia.

Kysy ja haasta meidät.

Ota yhteyttä