ToinenPHD Lintulahti 3 2krs

ToinenPHD:n Ainoa Resolution -yksikkö ja Smartly.io vahvistavat pitkäaikaista yhteistyötään. Facebook- ja Instagram -mainonnan automatisointiin keskittynyt Smartly.io valitsi osaajakeskittymämme ensimmäiseksi Agency Partneriksi Euroopassa. Agency Partner -ohjelman tarkoituksena on auttaa eri kokoisia mainostajia löytämään Smartly.io:n tuotteeseen perehtyneet, asiantuntevat toimistot kaikkialla maailmassa.

Smartly.io Agency Partner Certificate

Helsingissä 2013 perustettu ohjelmistoyritys Smartly.io auttaa mainostajia automatisoimaan ja skaalaamaan Facebook- ja Instagram-mainontaa. Se on myös Facebookin virallinen yhteistyökumppani. Yhteensä Smartly.io työllistää yli 180 henkeä ympäri maailman, ja alustan kautta liikkuu vuosittain yli miljardi dollaria mainosrahaa.

Keväällä 2018 lanseeratun Smartly.io Agency Partner -ohjelman tarkoituksena on auttaa yrityksiä löytämään ammattimaisimmat Smartly.io:n kautta mainontaa hallinnoivat toimistot eri kohdemaissa. Smartly.io:n sertifioimat Agency Partner -toimistot hallitsevat Smartly.io:n ominaisuuksien hyödyntämisen aina tilin avaamisesta mainoskampanjoiden luomiseen, hallinnointiin, optimointiin ja raportointiin.

Mainostajalle Smartly.io Agency Partner -ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ulkoistaa online-mainontansa osaavalle kumppanille, joka on kartalla nopeasti muuttuvan alan uusimmista mahdollisuuksista ja kykenee tarjoamaan korkeamman tuoton mainontaan käytetylle rahalle.

Smartly.io-yhtiön perustaja sekä toimitusjohtaja Kristo Ovaska kommentoi yhteistyötä kanssamme seuraavasti:

“Ainoa on ollut tärkeä kumppanimme yrityksemme alkutaipaleelta alkaen. On ollut hienoa rakentaa tuotetta yhdessä heidän kanssaan. Olemme iloisia voidessamme toivottaa heidät mukaan Smartly.io Agency Partner-ohjelmaan ensimmäisenä toimistona Euroopassa.”

Ainoa Resolution -yksikkö on osa ToinenPHD:ta ja keskittyy auttamaan yrityksiä tuloksellisessa digitaalisessa markkinoinnissa. Tässä Ainoa kehittää aktiivisesti yhä tehokkaampia tapoja tavoittaa juuri oikeat ihmiset kaikissa digitaalisissa medioissa. Yhteistyöstä Smartly.io:n kanssa vastaa vanhempi sosiaalisen median asiantuntija Santeri Toivanen.

“Agency Partner -sertifikaatti antaa asiakkaillemme varmuuden, että hyödynnämme Smartly.io:n ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Pystymme myös lupaamaan, että saamme Smartly.io:n uutuudet ensimmäisinä asiakkaidemme käyttöön. On hienoa päästä entisestään syventämään yhteistyötä Smartlyn ammattilaisten kanssa.”

Ohjelma takaa jatkossa ToinenPHD:n asiakkaille Smartly.io:n uusien tuotteiden saatavuuden ensimmäisenä Euroopassa. Agency Partner -status vahvistaa Smartly.io:n ja asiantuntijoidemme välistä dialogia niin arkipäiväisessä yhteydenpidossa kuin suuremmissakin kokonaisuuksissakin. Jatkamme myös Smartly:io:n tukemista uusien tuotteiden kehittämisessä tarjoten toimialakohtaista tietoa digitaalisesta markkinoinnista.

Lue lisää Smartly.io Agency Partner ohjelmasta.

Santeri Toivanen
Senior Specialist
+358 50 411 6052
santeri.toivanen@ainoaresolution.com

Jussi Piri
Managing Director
+358 40 592 4933
jussi.piri@toinenphd.com