This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Meille töihin

Työkulttuuri strategisena menestystekijänä

Työkulttuurimme on toisenlainen. Me haluamme luoda ympäristön, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Uskomme positiivisen yrityskulttuurin synnyttävän menestystä liiketoiminnassa sekä johtavan entistä innovatiivisempiin mediaratkaisuihin.

Uramahdollisuudet

Toisenlaiset elävät ja hengittävät asiakastyötä. Palkkaamme uusia supervoimia joukkoomme silloin, kun asiakkaamme tarvitsevat uusia osaajia. Julkaisemme haun sekä sivustollamme että some-kanavissamme sen tullessa ajankohtaiseksi. Jos koet olevasi seuraava Toisenlainen, voit lähettää avoimen hakemuksen.

Finding a Better Way

Olemme parhaimmillamme, kun pääsemme haastamaan, uusiutumaan ja kasvamaan asiakkaidemme kanssa. Viime aikoina muutoksen nimi on ollut toimiva datan käyttö. Olemme olleet mukana luomassa markkinointialan merkittävintä muutosta, kun kontaktoinnissa siirryttiin yksilöllisen kuluttajakäyttäytymisen pohjalta tehtävään vaikuttamiseen.

Toimintatapamme

Uskomme moniarvoisuuden ja –äänisyyden voimaan. Olemme saaneet paljon kiitosta toimintatavastamme, jossa yhdistyy aktiivinen vallitsevien ajatuksien haastaminen parhaisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin oppeihin. Ollaan myös vähän salaa ylpeitä siitä, että ollaan mukavien ihmisten maineessa.

Meidän arvomme

Toisenlaisuus tarkoittaa meille yhteistyötä, luovuutta, uteliaisuutta, vastuullisuutta, moniarvoisuutta ja ammattiylpeyttä.

Arvomme

Yhteistyö

Työskentelemme YHDESSÄ asiakkaidemme ja muiden kumppanien kanssa.

Arvomme

Luovuus & Uteliaisuus

Olemme kiinnostuneita bisneksestä, teknologiasta ja ympäröivästä maailmasta. Teemme tavoitteelista markkinointia myös luovuuden avulla.

Arvomme

Vastuullisuus

Kannamme vastuumme asiakkaidemme rahoista, mutta myös omasta henkilöstämme

Arvomme

Moniarvoisuus

Uskomme suvaitsevaisuuteen. Rekrytoinnissa arvostamme eri taustoista tulevia ihmisiä ja kannustamme myös asiakkaitame inklusiiviseen markkinointiviestintään.

Arvomme

Ammattiylpeys

Haluamme olla aidosti alaa kehittävä toimija luottamalla tiedolla johdettuun markkinointiin.

< >
X