This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Meille töihin

Työkulttuuri strategisena menestystekijänä

Työkulttuurimme on toisenlainen. Me haluamme luoda ympäristön, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Uskomme positiivisen yrityskulttuurin synnyttävän menestystä liiketoiminnassa sekä johtavan entistä innovatiivisempiin mediaratkaisuihin.

Uramahdollisuudet

Toisenlaiset elävät ja hengittävät asiakastyötä. Palkkaamme uusia supervoimia joukkoomme silloin, kun asiakkaamme tarvitsevat uusia osaajia. Julkaisemme haun sekä sivustollamme että some-kanavissamme sen tullessa ajankohtaiseksi. Jos koet olevasi seuraava Toisenlainen, voit lähettää avoimen hakemuksen.

/*** CONFIGURATION ***/ var jbl_company_id = 1144; var jbl_version = 'v1'; var jbl_filters = { category_ids: [253] }; var jbl_page_size = 10; /*** DON'T EDIT BELOW THIS LINE ***/ (function() { var el = document.createElement('script'); el.src = 'https://cdn.jobylon.com/embedder.js'; el.type = 'text/javascript'; el.async = true; d = (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]); d.appendChild(el); })();

Finding a Better Way

Olemme parhaimmillamme, kun pääsemme haastamaan, uusiutumaan ja kasvamaan asiakkaidemme kanssa. Viime aikoina muutoksen nimi on ollut toimiva datan käyttö. Olemme olleet mukana luomassa markkinointialan merkittävintä muutosta, kun kontaktoinnissa siirryttiin yksilöllisen kuluttajakäyttäytymisen pohjalta tehtävään vaikuttamiseen.

Toimintatapamme

Uskomme moniarvoisuuden ja –äänisyyden voimaan. Olemme saaneet paljon kiitosta toimintatavastamme, jossa yhdistyy aktiivinen vallitsevien ajatuksien haastaminen parhaisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin oppeihin. Ollaan myös vähän salaa ylpeitä siitä, että ollaan mukavien ihmisten maineessa.

Meidän arvomme

Toisenlaisuus tarkoittaa meille jokapäiväistä uteliaisuutta, rohkeutta ja avoimuutta. Nämä ovat niitä piirteitä, joita henkilöstöltämme haluamme.

Arvomme #1

avoimuus

Avoimuus on luottamuksen ja hyvän yhteistyön perusta. Se mahdollistaa saumattoman yhteistyön niin työkavereiden, yhteistyökumppaneiden kuin asiakkaiden kanssa. Avoimuuden periaatteemme ei yllä asiakasdataan asti: sinun datasi on sinun dataasi, ei kenenkään muun.

Arvomme #2

rohkeus

Me haluamme rikkoa normeja ja kokeilla uusia asioita. Epäonnistuminen on osa työkulttuuriamme. Se auttaa meitä kehittämään toimintaamme sekä löytämään uusia ja parempia tapoja toimia tulevaisuudessa.

Arvomme #3

uteliaisuus

Olemme luonnostamme uteliaita. Haluamme kyseenalaistaa, tutkia ja oppia. Mielestämme uteliaisuus ja innostuneisuus ovat tarttuvia ja ne ovat pohja jatkuvalle oppimiselle.

< >

Olemme mukana tekemässä hyvää

Suomen Punaisen Ristin Nälkäpäivä-kampanja

ToinenPHD oli mukana vuoden 2016 Nälkäpäiväkeräys-kampanjassa, joka keräsi varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Teimme SPR:lle
kampanjasuunnittelun veloituksetta, sillä haluamme olla mukana auttamassa apua tarvitsevia.

X