Analytics

Regisseren met data
Doelgroepsinzichten vormen de basis voor de marketingstrategieën van Resolution en daarmee beantwoorden we uw meest relevante vragen met gegevens afkomstig van analytics:

  1. Welke doelgroep is het belangrijkst?
  2. Wat zijn meest belangrijke doelgroepen waarover mijn merk heeft heengekeken?
  3. Welke content resoneert het best met welke doelgroep?
  4. Welke mogelijkheden heb ik om mij te verbinden met mijn doelgroep en om mijn doelgroep te motiveren? En welke doelgroep heeft een grootste potentieel om de grootste resultaten te leveren?

Betere beslissingen mogelijk maken
Resolution helpt marketeers om meer te leren en is altijd bezig om de meest belangrijke inzichten te identificeren die nog niet waren overwogen. Wij koppelen de inzichten die we verkrijgen uit analytics met wat we al weten.

Of we nu gebruik maken van multi-touch attributie technologie om de bijdrage van verschillende marketingkanalen beter te begrijpen, of dat we het klantengedrag bestuderen om de conversies van uw website te verbeteren, of dat we een uitgebreid actieplan definiëren zodat we uw belangrijkste doelgroepen beter met u kunnen verbinden, we steunen altijd op ons analytics technologie om kritische data te verzamelen zodat we goede beslissingen kunnen maken.

Analytics technologie biedt de ruggengraat voor ons meest geavanceerde en unieke aanbod:

  • Current@Resolution, onze social marketing oplossing, gebaseerd op analyses die rapporteren over betaald, behaalde of eigen resultaten om een volledig beeld te krijgen over hoe uw content en social media initiatieven succes boeken tegen KPI’s en ROI’s leveren.
  • ClearTarget TM, ons unieke consumenteninzicht platform, combineert digitale meet- en onderzoekdiensten van comSore, Hitwise, Quantcast, Google Adplanner en andere diensten met zoekintelligentie van Google, Yahoo en Bing  samen met analytics data van uw website om een volledig beeld te krijgen van de mensen die uw website gebruiken.