Mobile Marketing

Meer dan alleen een kanaal
Mobiele marketing is een van het grootste, meest belangrijke opkomende kanaal in een merk zijn digitale marketingmix. Het is een kanaal die een unieke benadering vereist. Targeting en het binden van mobiele consumenten vereist toewijding en een voortdurende inzet omdat het net als met lokale marketing, impact heeft op al uw marketingkanalen. Het omvat en verbreed search advertising, social advertising, e-mail en nog veel meer. Want mobiele consumenten die zich verbinden met merken willen of hebben gewoonweg iets anders nodig dan wat andere digitale consumenten misschien zoeken.

We kunnen u helpen om een effectieve structuur aan te brengenin het beheren van uw ge├»ntegreerde campagnes om te profiteren van mobiele mogelijkheden. We zullen u laten zien hoe u mobiele marketing moet gebruiken om de voorkeuren van een mobiele consument tegemoet te komen, terwijl wij aangepaste strategie├źn en een intern beleid ontwikkelen die nodig zijn om mobiele marketing succesvol te benutten.

Een snelle groei in het digitale marketing segment
Wij zijn verbonden met onze mobiele telefoons als nooit te voren. Onze mobiele telefoons gaan overal met ons mee en wij vertrouwen ze onze contacten, onze agenda, onze herinneringen en meer toe. We gebruiken ze om te interacteren met onze merken om oplossingen voor onze problemen te zoeken.

Het is geen wonder dat Google, Facebook, Twitter en andere platforms zich blijven verdubbelen op mobiele telefoons door het vrijgeven van nieuwe mobiele advertentiesoorten, mobiele analytics en functionaliteit op permanente basis om doelgroepen beter te begrijpen en beter met ze te kunnen interacteren. Wij kunnen u helpen om bovenop de laatste innovaties te zitten zodat u meer klanten kunt werven.