Performance Display

Ontelbare applicaties
We kunnen u helpen om uw display prestaties te integreren als een productief onderdeel van uw multichannel strategieën die bijna elk marketing doel steunt. Als je de verkoop probeert te verhogen door retarged geëngageerde consumenten, zal dat flexibele opties bieden voor targeting, efficiënte prijsverhoging en gedegen tracking die marketeers helpen om de schaal en het bereik te verhogen terwijl de winstgevendheid van andere digitale kanalen verbeterd wordt.

Het juiste aanbod

Het juiste aanbod hangt af van de relevantie. Wij kunnen gebruik maken van nauwkeurige targeting technologieën om u te helpen om consumenten te bereiken op basis van hun gedrag in het verleden, affiniteiten, interesses en nog veel meer. U kunt gebruik maken van performance display om mensen die de aankoop niet volledig hebben voltooid, terug te halen en de deal te sluiten zonder de presentatie van irrelevante aanbiedingen aan klanten die zojuist al hun aankopen gedaan hebben. We kunnen dit zelfs via low-cost Facebook campagnes bewerkstelligen.

Een belangrijk stuk
Zoals andere digitale kanalen, produceert performance display de beste resultaten wanneer het als een onderdeel van een uitgebreide multichannel marketing campagne beschouwd wordt. Onze multi-touch experts kunnen u helpen de bijdrage van elk stuk, verdiende, betaalde en eigen media in de aanloop naar een conversie te begrijpen. Performance-display campagnes zijn bij uitstek geschikt om bij te dragen in heel veel verschillende stadia van het aankoop proces. Neem vandaag contact met ons op om te leren hoe performance display uw andere kanalen effectiever en winstgevender kan maken.