Search Engine Optimization

De originele mutichannel marketing tactiek
Misschien is er wel geen ander marketingkanaal die zoveel afhankelijk is van multichannel ondersteuning als zoekmachine optimalisatie (SEO). SEO is een delicate en krachtige balans tussen de kwaliteit van content creatie en optimalisatie, aangevuld met social- en marketingcampagnes – allemaal in een op data gebaseerd inzicht in uw belangrijkste doelgroep en hun affiniteiten, gewoonten, gedrag en nog veel meer.

Resultaten behalen met Analytics
Uw doelgroep begrijpen is de sleutel tot een sterke basis, maar gebruik maken van data en analytics is wat SEO de moeite waard maakt. We kunnen u helpen met het analyseren van search trends en zoekwoordvolume om uw meest belangrijke zoekwoorden en uw prioriteiten van contentontwikkeling te definiëren. We maken gebruik van ClearTarget TM om achter het gedrag en de interesses van uw belangrijkste doelgroepen te komen en te identificeren waar ze elkaar overlappen om SEO resultaten te leveren.

We kunnen u helpen te begrijpen hoe social media signalen impact hebben op natuurlijke search resultaten bij Google, Bing, Baidu en andere zoekmachines over de hele wereld. Maar we willen u wel meegeven dat zelfs de beste SEO campagnes slechts een onderdeel dekken van effectieve marketing inspanningen die u zal onderscheiden van de concurrentie.