Video

Video marketing wordt gedreven door precieze engagement
Het blijft groeien in een ontzettend hoog tempo; de betrokkenheid van de consument met online video’s vormen een belangrijke kans voor een merk om zich te verbinden met de belangrijkste doelgroepen. Nauwkeurige marketing mogelijkheden en een groeiend aantal advertentie types kan videomarketing een efficiënte en effectieve investering maken voor marketeers, maar alsnog is het kanaal nog onbenut bij vele merken. Nu smartphones steeds meer de wereld gaan domineren, is het nog belangrijker dan ooit om consumenten te bereiken op elk platform en apparaat met videomarketing.

YouTube alleen heeft al meer dat 1 biljoen unieke bezoekers elke maand en claimt meer dan 6 biljoen uren van maandelijkse kijkers te hebben op YouTube – bijna een uur voor elke persoon op deze wereld. In aanvulling op YouTube, kunnen we u helpen uw video’s te optimaliseren voor uw website en blog, maar ook voor andere platforms.

Speciaal omdat betaalde media, video advertentietypen continu evolueren; zijn pre-rolls, overlays, video advertenties, promotie video’s en merkkanalen maar een klein gedeelte van de mogelijkheden om u via video’s te verbinden met uw belangrijkste doelgroepen.

De goede benadering voor uw merk ontdekken
Met het grondig begrijpen van uw belangrijkste doelgroepen in de eerste plaats, kunnen we u helpen content en offers te lanceren die uw doelgroepen zullen bereiken, verbinden en motiveren. Neem contact met ons op en wij zullen een video initiatief maken die uw marketingdoelen zullen bereiken. Ons uitgebreid scala van video SEO en adverteerservices omvatten:

  • Doelgroepsinzichten
  • Concurrentieanalyse
  • Strategie
  • Video optimalisatie
  • Video adverteermanagement
  • Analytics & Analyses