Locations

Nová Octavia pod Vaším palcem

  • ŠKODA Auto
  • PHD Česká republika
PHD Media Czech Republic > Work > Nová Octavia pod Vaším palcem
Uvedení nové Octavie bylo největší událostí ŠKODA AUTO v roce 2020. A to nejen pro ŠA, ale též pro lidi, čekající na možnost koupit si tento nový, technologií nadupaný vůz.

Naším úmyslem bylo představit nový model v jeho plné síle a dát lidem možnost si na něj sáhnout v digitální formě. Internet se totiž díky netradiční situaci, zapříčiněné epidemií COVID, stal pro české občany základním komunikačním kanálem.

Technologickou sílu a inovativnost nové Octavie jsme demonstrovali na nejinteraktivnější platformě na trhu, na Facebooku a to přes vlastní naprogramovaný canvas konfigurátor. Ten umožnil uživatelům poznat vůz do posledního detailu a přímo ve svém FB feedu si jej nakonfigurovat a sdílet mezi sebou.

Z 600 tis. oslovených uživatelů se do FB konfigurátoru prokliklo 6,3%, což je 250% nárůst oproti benchmarku. Kumulativně v něm strávili 24 dnů. Navíc, uživatelé, kteří se proklikli na stránky ŠKODA AUTO, dokončili 12 tisíc detailních konfigurací. S cenou za detailní konfiguraci jsme byli na úrovni výkonového formátu! Přes 11 tisíc pozitivních reakcí nás utvrdilo v tom, že šlo o správnou volbu aktivace.

Výsledky

Tato jednoduchá i když technologicky náročná myšlenka přinesla vynikající výsledky.

0 %

míra prokliku z Facebooku do našeho konfigurátoru

o 0 %

vyšší CTR než je stanovený benchmark

0 tisíc

kompletně dokončených konfigurací vozů

arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick