Locations

1000 způsobů, jak představit novou Octavii

  • ŠKODA Auto
  • PHD Česká republika
PHD Media Czech Republic > Work > 1000 způsobů, jak představit novou Octavii
Poprvé v ČR jsme představili dynamickou kreativu u rozhlasového spotu a odvysílali přes 1000 jejích variant!

Přijíždí nová ŠKODA OCTAVIA – jeden z nejprodávanějších modelů Evropy, vůz s mnoha technologickými inovacemi a novým designem. Inovativní byla i naše komunikace v podobě dynamické kreativy, která propojila ikonickou hudbu
z hudebního klipu pro promo nové OCTAVIE, komunikaci jejích klíčových benefitů s kontextově relevantním sdělením, které odpovídalo času, počasí a dalším aktuálním podmínkám, ve kterých byl spot vysílán.

Pracovali jsme s více než stem mutací automaticky sestavených a vysílaných dle specifického času, dne v týdnu a počasí. Předem jsme definovali optimální frekvenci zásahu na uživatele, kterému jsme vždy nabídli mírně obměněnou variantu spotu tak, abychom komunikovali celou paletu benefitů, která nová ŠKODA OCTAVIA nabízí.
Dle průběžných výsledků kampaně jsme upravovali nasazení takřka real-time pro maximální výkon.

Výsledkem bylo 1 080 variant spotů, 30 GRPs, 10 % naší CS jsme zasáhli 3 variantami s různými benefity, poslechovost 95 %.

Výsledky

Prokázali jsme, že dynamická kreativa už není doménou jen online prostředí a její výhody lze efektivně využít i v rádiu.

0

variant spotů

0 %

doposlechovost spotů

arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick