Locations
PHD Media Denmark > News > PHD kåret til EMEA Media Network of the Year
March 27 2019

PHD kåret til EMEA Media Network of the Year

Awards & Accolades

Efter et år med 132 vundne pitches, 275 nye medarbejdere og 73 priser på tværs af regionen er PHD blevet kåret som ”EMEA Media Network of the Year” af det UK-baserede Campaign.

Campaign beskriver PHD som “a clear winner for Campaign’s EMEA Media Network of the Year”. Frem for at sigte efter at være et af de største mediebureauer, fremhæver Campaign at PHD har udmærket sig ved at levere strålende strategiske løsninger, der skaber værdi og vækst hos kunderne.

Kåringen fra Campaign bliver dermed PHDs tredje medienetværkstitel for 2018. Tidligere på året blev PHD også udnævnt som Media Network of the Year af både Eurobest og den franske festival Cristal.

I PHD Danmark er vi stolte af at være en del af et stærkt og succesfuldt netværk. 2018 har været endnu et fantastisk år, hvor vi sammen med vores kunder har skabt gennemtænkte og innovative kommunikationsløsninger. I samarbejde med vores kunder har vi vundet en lang række priser, der har resulteret i, at PHD det sidste år har været det mest prisvindende mediebureau i Danmark.

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings