Locations
PHD Media Denmark > News > Kræftens Bekæmpelse og PHD vinder Bronze i Content Production ved DDA 2019
June 25 2019

Kræftens Bekæmpelse og PHD vinder Bronze i Content Production ved DDA 2019

Wins

I et stort felt af case-indstillinger til Danish Digital Award 2019 vandt kampagnen ’Help a Dane Summer Hits’ fra Kræftens Bekæmpelse & Trygfonden bronze i Content Production kategorien.

Danish Digital Award er arrangeret af Dansk Annoncørforening og har til formål at hylde det mest inspirerende, effektive og veludførte digitale arbejde. I årets content-kategori var der mange influencer-cases, men kampagnen ’Help a Dane Summer Hits’ udmærkede sig ved ikke bare at indkøbe influencere som medie, men ved også at udfolde sig kreativt.

Content Production kategorien belønner løsninger, der formår at forene relevans, kreativitet, indsigtsbaseret storytelling og sublim eksekvering i en cocktail, der gør at folk aktivt vælger content til og ikke fra. Og netop dette gjorde kampagnen fra Kræftens Bekæmpelse, som havde til formål at minde danskerne om at huske at beskytte sig i solen på deres sommerferie.

Ved at få lokale ildsjæle til at skrive, producere og instruere fem musikvideoer opnåede kampagnen mere end 231 millioner media impressions, og musikvideoerne førte til en overflod af brugerskabte videoer og sange, som blev delt på sociale medier. 67% oplyser, at kampagnen har fået dem til at huske solbeskyttelse på ferien, og 53% siger, at de nu ved mere om, hvordan de kan beskytte sig i solen, når de er på ferie.

Kampagnen er et resultat af et stærkt og langvarigt samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, &Co og PHD. Hos PHD er vi naturligvis stolte over prisen, men også kampagnens virkninger er et resultat i sig selv, som vi i PHD som strategiske medierådgivere er stolte af at have bidraget til at skabe.

 

 

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick