Locations
PHD Media Denmark > News > Invitation til seminar | Giver du dine fremtidige købere nok opmærksomhed?
August 30 2022

Invitation til seminar | Giver du dine fremtidige købere nok opmærksomhed?

News

Der er sket et skifte, og der er opstået en kløft mellem markedsførere og forbrugerne. Corona-pandemien satte ekstra fart på digitaliseringen og etablering af nye medie- og forbrugsmønstre. Det har vi i PHD sat fokus på i den seneste bogudgivelse SHIFT | A Marketing Rethink, hvor vi giver vores bud på, hvordan virksomheder og bureauer kommer på forkant af den udvikling.

Særligt de digitalt indfødte, 13-25 årige, spiller en helt central rolle i den digitale omstilling af samfundet, og de er samtidig vigtige meningsdannere, som de ældre målgrupper læner sig op ad i stadig flere købsbeslutninger. Kløften mellem markedsførere, bureauer og de unge forbrugere har aldrig været større. De unge er på forkant af udviklingen og er i den grad med til at definere retningen for fremtiden.

Men hvordan trænger man i gennem til den yngre målgruppe, og hvad skal man være opmærksom på i udviklingen af indholdet? Disse emner har vi sat på agendaen med tre spændende indlæg. Herunder bl.a. Jonas Risvig, der står bag flere prisvindende ungdomsproduktioner og lige nu er højaktuel med DR hitserien Salsa.

Seminaret bliver afholdt d. 6. september 2022 kl. 13.00 i Big Bio Nordhavn:
Hamborg Pl. 6, 2150 Nordhavn (tæt på Nordhavn Metro st. og parkering i bil er muligt)

Efter seminaret inviterer vi sammen med Dansk Reklame Film til en underholdende skildring af Flemming “Bamse” Jørgensens liv. 

Tilmeld dig her

Program

13.00 Ankomst og registrering
– – –
13.15 Velkomst v. Christian W. Thorn
13.25 SHIFT | A Marketing Rethink v. James Buckle, PHD Global Business
SHIFT er PHDs seneste bogudgivelse og sætter sig for at hjælpe marketingfolk og deres bureauer allerede i dag med at gentænke markedsføringen for i morgen.
14.25 Forstå og træng igennem til de unge v. Mette Lunding, PHD og Tilde Kold, Annalect
For at trænge igennem til de unge er det nødvendigt at tage et kig på verdenen igennem deres øjne. Vi ser også nærmere på deres medieadfærd og interaktion med kommercielle budskaber og brands.
14.50 Indholdsudvikling til de unge v. Jonas Risvig, instruktør bag flere prisvindende ungdomsproduktioner
For at forstå de unge endnu bedre har vi inviteret Jonas Risvig til at give os et perspektiv på hvordan, der arbejdes med indholdsproduktion til de unge samt hvilke processer og indsigter, der arbejdes med for at udkomme med indhold som engagerer fremtidens købere.
– – –
15.30 Filmarrangement: Bamse

Tilmeld dig her

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings