This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Tietoa meistä

Finding a better way

Kuva:
  • "650S Supercar", McLaren and Uber
  • PHD Dubai

Toinen on paikallisesti kansainvälinen media- ja markkinointitoimisto.

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään markkinoinnissa niin tehokkaan kontaktoinnin kuin luovan konseptoinnin avulla. Muista meidät erottavat toisenlaisuuden lisäksi valtavat datavarannot ja kyky hyödyntää niitä.

Suomessa toisia on 93 ja maailmalla 6000 lisää. Kaikkiaan PHD toimii yli 80 eri maassa.

Innostumme tuloksia tuovasta innovatiivisesta mediasuunnittelusta. Toisenlaisuus tarkoittaa meille jokapäiväistä hyvää yhteistyötä, uteliaisuutta, haastamista, uuden ideointia ja vanhan kyseenalaistamista.

Osa vahvaa perhettä

Olemme olleet vuodesta 2012 osa globaalia Omnicom Media Group (OMG) –mediatoimistokonsernia, joka takaa asiakkaillemme ainutlaatuiset mahdollisuudet menestyä myös huomenna.

Tämän lisäksi työskentelemme tiiviissä yhteistyössä Suomen suurimman tulospohjaiseen digitaaliseen markkinointiin keskittyvän Ainoa Resolutionin ja markkinointitutkimukseen, -analytiikkaan sekä teknologiaan erikoistuneen Annalect-yksikön kanssa.

Kuuluminen Omnicom Media Group -perheeseen mahdollistaa pääsyn alan tuoreimpaan dataan ja työkaluihin. Markkinointiautomaation työkalumme olemme kehittäneet Suomessa kansainvälisen konsernin jykevällä taustatuella ja tuotekehitys kuuluu jatkossakin keskeisesti toimintaamme.

ToinenPHD on valittu PHD-ketjun yhdeksi globaaliksi digitaalisen markkinoinnin osaamiskeskukseksi, joten olemme digitaalisuuden ylivoimainen osaaja Suomessa.

Our Values

At PHD we value curiosity, courage, openness, creativity and collaboration. Finding people with these qualities is one of our central quests, making us a diverse mix of the most curious, courageous and open people around the world.

ToinenPHD – syntynyt haastamaan

Toinen Helsinki syntyi 10 vuotta sitten haastamaan suomalaisen markkinointikentän status quon. Halusimme tehdä töitä muutokseen pyrkivien yritysten kanssa. Se oli silloin toimintamme lähtökohta ja on sitä myös edelleen.

Vuonna 2012 Toinen Helsinki liittyi globaaliin Omnicom Media Group -mediatoimistokonserniin ja yhdistyi PHD Finlandin kanssa. Näin syntyi ToinenPHD, jossa yhdistyy globaalin ketjun voima ja paikallisen toimiston ketteryys. Lue myös kiehtova ja samansukuinen tarina PHD:sta tästä

Olemme parhaimmillamme, kun pääsemme haastamaan, uusiutumaan ja kasvamaan asiakkaidemme kanssa. Viime aikoina muutoksen nimi on ollut toimiva datan käyttö. Olemme olleet mukana luomassa markkinointialan merkittävintä muutosta, kun kontaktoinnissa siirryttiin yksilöllisen kuluttajakäyttäytymisen pohjalta tehtävään vaikuttamiseen.

Olemme päässeet tekemään töitä muutosta haluavien yritysten ja yhteistyökumppanien kanssa. Kova työmme on myös noteerattu palkintojen muodossa. Olemme hyvin kiitollisia kaikista palkinnoistamme, mutta erityisen ylpeitä olemme tuloksellisuutta mittaavan Effien ja digitaalisen median osaamista arvioivan Grand onen pääpalkinnoista, jotka komeilevat hyllyllämme kunniapaikalla.

X