Karriere
Locations
PHD Media Norway > News > PHD utnevnt til “Media Network of the Year” for EMEA
March 21 2019

PHD utnevnt til “Media Network of the Year” for EMEA

News Uncategorized

Oslo | 21. mars 2019 – PHD, en del av Omnicom Media Group, har denne uken blitt utnevnt til Campaign’s “EMEA Media Network of the Year 2018”, etter et år hvor nettverket har vunnet 132 byråkonkurranser i dette markedet, har ønsket velkommen 275 nye ansatte og vunnet 73 ulike bransjepriser.

 

Den ledende bransjepublikasjonen Campaign beskriver PHD som “en klar vinner for Campaign’s EMEA Media Network of the Year”, etter at PHD avsluttet et strålende 2018, med nye kunder som samlet står for en mediespending på over 700m USD, inkludert storbanken HSBC, Oatly, VF Corporation Europe (som inkluderer merkevarer som Timberland, The North Face og Vans) og mange lokale storkunder som NSB, nå Vy, og Älvsbyhus, i det norske markedet. I tillegg hentet PHD kontorer i Europa og Midt-Østen hjem 73 bransjepriser I løpet av 2018, inkludert fem “Årets Byrå” utnevnelser I Frankrike, Irland, Italia, Nederland og Spania og ikke minst, Campaign’s «UK Media Leader of the Year», som gikk til PHD Worldwide CEO, Mike Cooper. Tidligere i år vant PHD også utmerkelsene “Media Network of the Year» på både Eurobest og Cristal Festival. At PHD i løpet av 2018 fikk hele 275 nyansatte og tre nye kontorer gjør at PHD EMEA I dag teller over 2,630 personer fordelt på 58 kontorer i 47 land, som alle opererer under mantraet “finding a better way”.

 

PHD har aldri arbeidet for å bli det største byrånettverket, men har heller lagt vekt på å skape vekst gjennom innsiktbasert og strategisk rådgivning. PHD suksess i bransjekonkurranser viser at det er hold i omdømmet PHD nyter godt av som det smarteste og mest kreative nettverket I verden. Ett nylig eksempel er lanseringen av Volkswagens T-Roc, hvor PHD kontorer over hele Europa svært vellykket lokaltilpasset den globale kommunikasjonsstrategien med konseptet “born confident”.

PHD’s sterke kultur fikk også mye ros fra jurypanelet hos Campaign, som de tilskrev den gode strategien for styrke engasjement blant alle PHD-ansatte. Nøkkelbegreper i denne strategien er «åpenhet» og «inkludering», og handler om initiativ rundt mental helse, med tilpasning og bevisstgjøring i organisasjonen som mål, slik at man sikrer at PHD er et inkluderende byrå, med takhøyde for et mer differensiert miljø, og dermed arbeider for å få enda flere kreative og strategiske talenter i bransjen til nettverket.

Bilder fra intern workshop, PHD Norge:

(Artikkelen fortsetter under bildene.)

 

PHD EMEA CEO Ian Clarke kommenterer: “Det er en stor ære å bli anerkjent av Campaign. 2018 var et fenomenalt år for PHD EMEA. Vi er utrolig stolte av at vi har klart å fortsette vår vekst og jeg vil benytte anledningen til å takke alle våre ansatte, våre kunder og våre partnere for deres tillitt og dedikasjon til PHD. I hjertet av vår økende fart er PHD’s mantra, visjon, og vår kultur som dreier seg om ”finding a better way» i alt vi gjør. Dette er et enestående bevis til alle våre PHD EMEA ansatte som jobber mot å gjøre akkurat det for våre kunder hver eneste dag.”

PHD Norge hadde også et godt 2018 med nye tjenester og prosjekter for eksisterende kunder, samt helt nye kunder som Oatly, VF og lokale kunder som NSB, nå Vy, og Älvsbyhus, blant andre. PHD Norge utmerket seg med en andreplass i Årets byrå 2018 og med flere bransjeutmerkelser for sitt arbeid med Coop og Dr. Oetker. Det norske kontoret har også bidratt til den totale veksten i EMEA, og har økt antall ansatte betraktelig det siste året.

«Vi er veldig inspirert av denne utmerkelsen, og den er et resultat av vårt målrettede arbeid med å skape et enda bedre miljø, basert på inkludering, innsikt og kreativitet, og dette vil vi fortsette å arbeide systematisk med å utvikle også i 2019», sier administrerende direktør i PHD Norge, Marie-Louise Alvær.

I år har den internasjonale reklamepublikasjonen, Campaign, etablert en ny “Media Network of the Year»pris for Europa, Midt-Østen og Afrika. Utmerkelsen baserte seg på byrået resultater på arbeidet som er gjort for kunder, forretningsmessige resultater, kompetanse blant ansatte og ledelse.

 

Om PHD

PHD er kjent globalt som en innovatør innen kommunikasjonsplanlegging og kjøp for alle plattformer, noe som rakningen som det nest mest prisvinnende nettverket i verden, i følge 2019 WARC Media 100 rapporten – en oversikt over de mestvinnende kreative byråene og nettverkene i verden.

PHD har over 6,000 ansatte som er fordelt over 100 kontorer verden over, og ble etablert I London I 1999 som det første planning-baserte mediebyrået. PHD er tuftet på en kultur av «thought leadership”, innovasjon og kreativitet med filosofien “Finding a Better Way”. PHD er I da gen av verdens raskest voksende medie- og kommunikasjonsbyråer og ble utnevnt som Media Network of the Year 2018 av både Cristal og Eurobest.

PHD-nettverket er del av Omnicom Media Group (www.omnicommediagroup.com), som er en divisjon under Omnicom Group Inc. (NYSE: OMC)

www.phdmedia.com

 

 

 

 

Related news

More news
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings