This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Våre publikasjoner

Få en unik innsikt i utfordringene merkevarer møter i dag

Our views

Hos PHD liker vi å tenke langsiktig. Derfor tenker, samarbeider og deler vi kunnskap om fremtiden til bransjen vår.

Vi har til og med skrevet bøker om emnet...

Ray Kurzweil

Merge
The closing gap between technology and us

Over the next thirty years, technology will be more disruptive than ever before due to drastic hardware advances and AI breakthroughs. While developments like the disappearance of devices and emergence of virtual environments may sound like science fiction, our merge with technology virtually and biologically will happen sooner than you think.

With a foreword by futurist and author Ray Kurzweil, Merge investigates the five stages of our unification through exclusive interviews with inspirational business leaders, world renowned academics and pioneering researchers.

Identify what needs to be done today to prepare for a tomorrow when humanity and technology are inextricably linked.

Learn more about Merge

Samkjøring med ledere i deres felt for å skape en ny tankemåte i industrien

"Predestination - Where we are all heading"

Image:

Hvilke planer ville du lagt om du kunne sett hvordan bedriften din, industrien eller livet ditt kommer til å være i framtiden?

Hos PHD mener vi at det å se mot framtiden kan hjelpe oss med å tenke annerledes om dagen i dag. Vi er nødt til å bli kvitt tendensen til å tolke ny teknologi med verktøyene som allerede eksisterer.

Det mener også Kevin Kelly (bildet), med-grunnlegger og Senior Maverick hos magasinet Wired, som utforsker de 12 teknologitrendene som kommer til å forme framtiden vår i boken ‘The Inveitable’. Vårt nylige partnerskap med Kevin under Cannes Lions Festival of Creativity lot oss utforske de store mulighetene disse nye tech-trendene tilbyr. Alt fra Virtual Reality (VR) i hjemmet og en økonomi som baserer seg på ‘on-demand’, til skjermer overalt og kunstig intelligens integrert i alt vi produserer.

Ved å forstå og omfavne disse trendene, får vi muligheten til å tilrettelegge våre dag-til-dag forhold med teknologien slik at vi får høyest utbytte og maksimalt med fordeler.

Kevin snakker om hvordan disse teknologiske, kulturelle og sosiale endringene vil fullstendig revolusjonere måten vi kjøper på, jobber på, lærer på og kommuniserer med hverandre. Medieverden og markedsføringen er forutbestemt til å være en pågangskraft i å høste disse teknologitrenden og mulighetene de byr på, både mot kreativitet og innovasjon.

Så for å gjøre det enklere å holde hodet over vannet i de kommende bølgene med forandringer og hjelpe deg med å utforske mulighetene de kan by på, deler vi medieimplikasjonene til åtte av disse trendene – sammensatt av PHD’s beste hoder.

Og som Kevin Kelly sier; ” “We’re at the beginning of the beginning” og “you are not too late”.

 

Lær mer

Last ned Predestination | Where we are all heading

The Coming AI Revolution

Kunstig intelligens (Artificial Intelligence – AI) er her i dag, og blir smartere for hvert år. Med både datakraft og datainnsamling som øker eksponentielt, er våre maskiner på vårt lag.

AI programmer vil i hovedsak være reklamefinansiert, noe som betyr at markedsføring vil være en av de første disiplinene som merker konsekvensene av AI. Med virtuelle personlige assistenter (Virtual Personal Assistants -VPAs) som gjør mange av våre valg for innkjøp for oss, vil merkevarer måtte tilpasse seg. I stedet for å markedsføre direkte til forbrukere, vil merkevarer måtte markedsføre seg også mot algoritmer.

I vår bok “Sentience: The Coming AI Revolution and the Implications for Marketing”, utforsker vi rekkevidden av AI, veien som fører dit, det utrolige potensialet AI har for markedsførere og hva de kan gjøre nå for å begynne å forberede seg.

Lær mer

Les Sentience: The Coming AI Revolution and the Implications for Marketing

Sentience

Image:

Mind Trip

Image:

Løfter markedsførere inn i fremtiden for å adressere dagens utfordringer

I PHD, mener vi at det å se inn i fremtiden kan hjelpe oss til å tenke annerledes om nåtiden. Sammen med futurist og tekno-filosofen Jason Silva – verten for TV-kanalen National Geographics “Brain Games” – inviterte vi markedsførere med på en “Mindtrip” for å se noen tiår inn i fremtiden, 40 eller 50 år fremover, hvor ting som nanoteknologi og bioteknologi vil være en del av hverdagen.

 

 

Lær mer

Last ned vårt Mind Trip-hefte

Fremtiden for arbeid? Spill!

7 milliarder timer med 1 milliard spillere er det som er på borden for “Engagement-økonomien”, ifølge spilldesigner og forfatter Jane McGonigal da hun ble med PHD på Cannes Lions festival.

“Game Change” diskuterer hvordan “gamification” kan utnyttes og brukes som en forretningsmodell for fremtiden.

Vi likte ideen så mye vi bygget et spill laget i PHD globale samarbeidsplattform , SOURCE, slik at ansatte skal takle daglige utfordringer med en spill-tilnærming, noe som har ført til betydelige forbedringer i engasjement og produktivitet.

Lær mer

Last ned Game Change-boken vår

Game Change

Image:

Overthrow

Image:

10 måter å fortelle en utfordrer-historie

Det å være et utfordrermerke handler om mer enn David vs Goliat. Historiefortellingen om “Liten vs Stor” ‘er faktisk en slags potensielt vellykket utfordrerfortellingen, men bare én – og ikke den mest hyppige, til tross for sin merkevaremytologi. Overthrow er en utforskning gjort av eatbigfish og PHD av de 10 mest vanlige vellykkede utfordreren-fortellinger; hva de har til felles, hvordan de er ulike, og hvordan de bør strukturere sin medieatferd i dagens svært sammenkoblede verden.

Lær mer

Hva slags utfordrer er du?  Finn det ut her

X