Locations
PHD Media Denmark > News > Oatly udpeger PHD som mediebureau på europæisk plan
January 25 2019

Oatly udpeger PHD som mediebureau på europæisk plan

News

Aftalen indebærer, at PHD vil varetage medieinvesteringerne i Storbritannien, Tyskland, Sverige, Danmark, Finland, Norge, Spanien og Holland.  Den vil også omfatte andre europæiske lande i takt med, at Oatly fortsætter med at vokse.

PHD har desuden varetaget Oatlys medieplanlægning og -indkøb på det amerikanske marked siden november 2017.
“Vi er et specielt brand, der forsøger at gøre tingene anderledes, samtidig med at vi ekspanderer hurtigt. Det kræver meget af de mennesker, som arbejder hos Oatly, men det kræver også meget af de bureauer, vi arbejder sammen med. Vi synes, at teamet hos PHD forstår, hvad vi ønsker at opnå, og PHD præsenterede en god skalerbar løsning, som kan hjælpe os med fortsat at eksekvere fantastiske og udfordrende kampagner i hele verden,” siger Andreas Granath, Omni Channel Media Manager hos Oatly.

Christian Weiglin Thorn, Administrerende Direktør for PHD i Danmark udtaler, ”Vi glæder os utrolig meget til at samarbejde med et moderne udfordrerbrand som Oatly. De har en meget anderledes og nytænkende tilgang og er allerede godt i gang med at udfordre en ellers meget traditionel kategori. Deres tilgang og fokus på innovation harmonerer rigtig godt med det PHD står for, og potentialet for at lave noget rigtig godt arbejde er helt sikkert til stede.”

Om Oatly:

Oatly er den originale svenske havredrik virksomhed, der er bygget på ideen om forandring. Vores mission er at hjælpe folk med at opgradere deres hverdag og planetens sundhed ved at lave smagfulde og bredt tilgængelige fødevareprodukter baseret på havre. Vi vækster hurtigt, idet flere og flere vælger at skifte til plantebaseret kost for deres egen og planetens skyld. Med hovedkontor i Malmø og hovedproduktionen placeret i henholdsvis Sverige og USA, er vores produkter tilgængelige i næsten 30 lande på tværs af Europa, Nordamerika og Asien.

www.oatly.com/dk/

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick