Locations
PHD Media Denmark > News > Hvordan skaber du succes på Facebook i 2019?
June 25 2019

Hvordan skaber du succes på Facebook i 2019?

News

Din performance på Facebook er dybt afhængig af din planlægning, dine kreativer og den måde de aktiveres på.

I planlægningen er det essentielt, at forretnings-KPI afspejles i dine kampagnemålsætninger på Facebook. Alt for ofte ser vi, at kampagner opsættes efter meta-KPI’er som f.eks. video views eller likes – KPI’er der ikke er understøttende for din målsætning for selve marketingopgaven. Samtidig er Facebooks vurdering af dit kreativ afgørende for din indkøbsperformance, og kreativitet og medieindkøb hænger således uløseligt sammen. Derfor står du stærkest, når du spiller efter Facebooks regler.

Med udgangspunkt i bl.a. Facebooks anbefalinger og vores store erfaringsgrundlag med performance optimering på Facebook tilbyder PHD nu at lave et best practice review af den tilgang din virksomhed har til Facebook i dag. Vi måler på 7 forskellige parametre og giver dig helt konkrete anbefalinger på forbedringspotentialet og forslag til tiltag, der kan gøre din Facebook-annoncering meget mere effektiv.

Programmatic Director i PHD, Lasse Kragh, forklarer: ”Ved at gennemgå Facebook-opsætningen systematisk og ud fra vores modeller til Best Practice, kan vi vurdere den samlede impact en ændret tilgang kan medføre. Vi ved, at et audit kan gøre en kæmpe forskel på både performance, og den pris du betaler for at nå dit forretnings-KPI, fordi vi ved, hvordan man bedst arbejder sammen med Facebook – og ikke imod Facebook.”

 

 

Er du det mindste i tvivl om, hvorvidt I anvender Facebook optimalt, anbefaler vi, at I får lavet en auditering af jeres nuværende setup ved at tage fat i din daglige kontakt på PHD eller skrive til os på InfoDK@phdmedia.com

 

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick