Locations
PHD Media Denmark > News > Facebook er gået ind i kampen mod COVID-19 
April 3 2020

Facebook er gået ind i kampen mod COVID-19 

News

I slutningen af februar gik Facebook officielt ind i bekæmpelsen af COVID-19. Det sociale medie har således slået på tromme for, at det aktivt vil forsøge at stoppe spredningen af misinformation og skadende indhold, sikre at alle har den korrekte information, støtte globale sundhedseksperter og -organisationer samt hjælpe virksomheder til at komme gennem corona-krisen bedst muligt økonomisk.  

Konkret har dette bl.a. udmøntet sig i en uudtømmelig pose med ad credits til WHO og en hjælpepakke på 100 mio. $ til 30.000 mindre virksomheder. Desuden har Zuckerberg og hans hustru arbejdet på at fremskaffe minimum 1.000 test-kits pr. dag til brug i The Bay Area i Californien, hvor Facebook har hovedsæde. Helt lavpraktisk er der desuden kommet en notifikation i annoncesystemet, der fortæller, at Facebook støtter op om Social Distancing ved at have fjernet Store Visits-optimeringen – såfremt man som annoncør har været white-listet til at kunne benytte funktionen.

Alt dette og meget mere har Facebook samlet i en coronavirus-hub, som bliver opdateret et par gange om ugen med nye initiativer. 

 

 

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick