Locations
PHD Media Denmark > News > Superligaen er vendt tilbage
June 8 2020

Superligaen er vendt tilbage

News

Danmarks bedste fodboldrække genopstod i pinsen, og græsset på de danske stadioner har aldrig været flottere. Der skulle gå næsten tre måneder, inden bolden rullede igen, og for mange har det med garanti været et glædeligt gensyn.

De faktiske seertal til åbningskampagnen mellem AGF og Randers lå i snit på 47.000 seere i den kommercielt interessante målgruppe P18-60, mens det samlede gennemsnitlige antal seere for alle kampe i den første runde efter opstarten lød på 49.000 i P18-60. Til de nysgerrige kan det også nævnes, at den mest sete kamp var Brøndby – Sønderjyske, der i snit havde omkring 85.000 seere i P18-60. Tæt efterfulgt af kampen mellem AGF og OB. Vi venter i spænding på seertal for den anden runde, der blev spillet i søndags.

 

Seertallene er på niveau med superligarunderne før “lock-down”, og der har i de første kampe derfor ikke været flere fodboldseere end normalt. Det var ellers blevet spået,  at det foldboldhungrende folk ville strømme til skærmen, når bolden atter rullede. Om det skyldes tomme stadions, dåselyd og den lidt flade stemning er uvist, men vi ser altså ikke signifikant flere seere til kampene nu end før COVID-19 brød løs. En anden del af forklaringen på, at folk ikke fik tændt for tv’et, skyldes formentlig også pinsen, hvor det dejlige sommervejr lokkede en del danskere ud af tv-stuerne. Genåbningen af flere ligaer er også fortsat godt nyt for NENT og Discovery samt en lang række publicister, der kan skrive om andet end COVID-19, men det er ikke en redning, og det er ikke en tilbagevenden til før COVID-19. Superligaen har sammen med den tyske Bundesliga været først til at starte op i de europæiske ligaer. I den kommende tid følger genåbningen af en lang række fodboldligaer og andre sportsgrene, og nedenfor har vi samlet en forventet plan for kickstart af de største sportsgrenes første begivenheder, så kalenderen allerede nu kan fyldes med en masse god sportsunderholdning.

 

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick