Locations
PHD Media Denmark > News > Annalect udmærker sig med avanceret databehandling og beslutningsstøtte
June 25 2019

Annalect udmærker sig med avanceret databehandling og beslutningsstøtte

News

Analyser spiller en afgørende rolle, når forretningen optimeres, da de kan bidrage til bedre og mere kvalificeret beslutningstagning for vores kunder og os selv i det daglige marketingarbejde.

Derfor er vi meget stolte af, at vores specialistenhed inden for avanceret databehandling og beslutningsstøtte, Annalect, den seneste tid har udmærket sig ved at tage en række teknologiske kvantespring, og derved har gjort sig til et af de førende marketingbeslutningsstøtte-enheder i Norden.

Senest har Annalect udmærket sig ved at udvikle et agilt marketingbeslutningssystem, der har gjort det muligt at evaluere og måle effekten af medie- og marketingindsatsen løbende, og dermed gjort det muligt at arbejde langt mere agilt. Det gør det lettere at træffe de rigtige beslutninger om kampagner, medieinvesteringer og medieanvendelse. For dette arbejde vandt Annalect både sølv og guld ved IAB Europe Research Awards d. 4. juni 2019 – en pris der har til formål at hylde bureauer og annoncører, der fremmer brugen af digitale marketingdiscipliner og finder nye veje til at indsamle og aktivere data, med henblik på at opnå et større udbytte af de investerede midler.

Ved samme awardshow vandt Annalect også en pris i kategorien Consumer Attitudes and Behavior. Ved hjælp af emotionel tracking, herunder Eye-tracking, ansigtsudtryksmåling og følelsesmæssig feedback, påviste Annalect, at der er forskel på måden reklamer modtages afhængig af, hvilken platform kampagnen er vist på.

Hvis du gerne vil høre nærmere om hvad Annalect kan gøre for dig – hvad end det omhandler driverstudier, forbrugeradfærdsanalyser, salgsmodellering, emotionel tracking eller noget helt femte – er du velkommen til at tage fat i din daglige kontaktperson på PHD eller sende os en mail på infodk@phdmedia.com.

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings