Locations
PHD Media Denmark > News > Annoncører tilpasser reklamebudskabet til Covid-19 pandemien 
April 3 2020

Annoncører tilpasser reklamebudskabet til Covid-19 pandemien 

News Uncategorized

På reklame- og annoncemarkedet i Danmark ser vi lige nu de første forsøg på at justere kommunikationen, så den i højere grad tilpasses Covid-19 pandemien. Audi har valgt at splitte de fire ikoniske ringe i deres brand for at illustrere, at folk skal holde afstand, mens man hos McDonaldDanmark har valgt at annoncere for McDrive i en periode, hvor deres restauranter af gode årsager holder lukket. Invita Køkkener er gået skridtet videre og forklarer i deres nye tv-spot, at butikkerne fortsat har åbent, men at der selvfølgelig holdes god afstand. Der bliver ligeledes tilbudt at booke et virtuelt møde, hvis man er mere tryg med det.  

I USA er man nået endnu længere i processen, da der alene på tv er næsten 100 nye forskellige Coronainspirerede reklamersom er gået i luften. Det drejer sig blandt andet om restaurant- og bilbranchen, som har været firstmovers. Nogle af de største bilbrands såsom Audi, Toyota, Hyundai, General Motors og Fordhar på hver sin måde forsøgt at tilkendegive forståelse og empati for alle, der er berørte af Covid-19 pandemien. Nogle af de førnævnte bilbrands går endda så langt som til at tilbyde nye tilpassede services såsom tidsbegrænset afdragsfrihed i tilfælde af arbejdsløshed, mens andre nøjes med at promovere online design og levering af nye biler lige til hoveddøren.  

Hos PHD vurderer viat det kan give god mening at justere sit kreativ til Covid-19 pandemienså længe brand og produkt i nogen grad allerede egner sig til konteksten. Dannoncører, som overvejer at “udnytte” Covid-19 pandemien, som en ekstra løftestang til at få et andet budskab til at trænge igennem hos modtagerne, skal derimod træde mere varsomt. 

 

Overvejer du at tilpasse jeres kreativ til den nye virkelighed, kan vores interne analysebureau – Annalect – hurtigt og kosteffektivt teste hvilke behov og bekymringer, din målgruppe har under Covid-19, og dermed få klart svar på hvilket budskab, der skal være i dine kampagner for at de performer bedst. Prisen er 9.500 kr. ex moms.

Hvis I efterfølgende ønsker at få tilpasset jeres kreativ eller har brug for at få produceret materiale, tilbyder vores in-house reklamebureau, DRUM, hurtig hjælp til alt fra film, omklipning, speak, animation mv., og har også stor erfaring med at producere bannere til både web og mobil hurtigt og effektivt.
Tag fat i din daglige PHD-kontakt, som kan hjælpe med at facilitere kontakten, eller send os en mail på infodk@phdmedia.com.

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings