Locations
PHD Media Denmark > News > Cannes Lions 2019: Inspiration og insights
July 3 2019

Cannes Lions 2019: Inspiration og insights

News

I vores nyeste udgave af PHD Snapshots har vi samlet de vigtigste nyheder fra dette års Cannes Lions. Den fulde historie kan du læse ved at klikke på linket.

The Wonder of WTF
– Ifølge Richard Brim, CCO hos adam/eveDDB skal kreative bureauer gøre mere brug af WTF-tankegangen, fordi magien netop sker i dette stadie, og i dette stadie de bedste annoncer bliver skabt. Læs om hvordan bureauet fik skabt tre succesfulde kampagner ved at bryde reglerne og give kunderne det modsatte af, hvad de havde bedt om.

Budweiser brings humanity back to marketing
– Forbrugerne står i dag overfor et væld af muligheder, hvilket gør det svært for FMCG brands at differentiere sig. Marcel Marcondes, CMO hos Anheuser-Busch, mener derfor, at brands er nødt til at menneskeliggøre deres brand, hvis de vil stå stærkere på markedet. Han har opsat fire regler, som han mener, alle brands bør benytte for at komme tættere på deres kunder.

The Rule Breakers’ Rule Book – 5 Commandments of Challenger Thinking
– Adam Morgan, Partner hos eatbigfish, og Malcom Devoy, CSO hos PHD EMEA, løftede sløret for de 10 forskellige typer af udfordrer-brands i PHD’s nye udgivelse – Overthrow II – og gik i dybden med 5 områder, som et udfordrer-brand er nødt til at benytte, hvis de vil have succes.

Human AI and the personalization of customer experience
– Verden blev introduceret for bot’en Yumi, som ligner og interagerer som et rigtigt menneske. Bag hende står virksomheden Soul Machine, som har designet en digital hjerne, der gør det muligt for brands at arbejde med en bot. Bot’en kan hjælpe til at opbygge et mere menneskeligt forhold mellem brand og forbrugere.

Human-to-human marketing in a world of technology
– En undersøgelse fra American Express viser, at forbrugerne foretrækker at handle hos virksomheder, som forstår deres behov og tilbyder mere personalisering af forbrugeroplevelsen. Samtidig viser en undersøgelse fra Gartner, at 88% af annoncører er frustrerede over ikke at kunne levere en mere personaliseret brugeroplevelse. Ifølge Elizabeth Rutledge, CMO hos American Express, er balancen mellem menneskelige- og digitale interaktioner blandt de største udfordringer brands står overfor i dag. Hun uddyber her, hvilken effekt det har på forbrugerne, og hvad der skal gøres.

Læs om alle vores favoritter i PHD Snapshots her

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings