Locations
PHD Media Denmark > News > Overthrow II
June 25 2019

Overthrow II

News Our Views

PHD er netop udkommet med sin ottende thought-leadership udgivelse, denne gang under navnet Overthrow II – 10 strategies from the new wave of challenges. Bogen udforsker, hvordan store temaer som teknologi, data, kultur og kreativitet spiller en rolle i de udfordringer, virksomheder står overfor i dag. 

Alle virksomheder, startups såvel som etablerede markedsledere, har muligheden for at skille sig ud i en støjende og distraherende verden. Overthrow II identificerer ti forskellige udfordrer typer heriblandt Real & Human, Feisty Underdog, Local Hero, Next Generation og Dramatic Disruptor – typer der på hver sin vis formår at skille sig ud.

Bogen udforsker nutidens challenger brands, for at finde ud af hvad disse har tilfælles, når der kommer til adfærd indenfor marketing, og bogen indeholder interviews med nogle af de mest interessante eksempler på virksomheder, der har udfordret principperne. Virksomhederne tæller blandt andre Oatly, BrewDog, COPA90, Tony’s Chocolonely, Mailchimp og Xiaomi.

Fælles for mange af nutidens challenger brands er dog forståelsen af, hvad udfordringen er. Det er ikke brands, der udfordrer nogen, men derimod brands, der udfordrer noget: noget de føler sig nødsaget til at ændre.

De forskellige udfordrerbrands er på mange måder utroligt forskellige – forskellige kategorier, forskellige konkurrenter, forskellige historier og personligheder – og alligevel har de mange vigtige ting tilfælles. Disse ligheder synes derfor at være ingredienserne i deres ekstraordinære væksthistorier.

Hvis du er interesseret i at læse bogen, eller blot høre mere om de forskellige udfordrertyper, så besøg www.overthrow2.com

Andre nyheder

Flere nyheder
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings