Christian Weiglin Thorn

Managing Director

PHD består først og fremmest af en række passionerede marketing- og medie specialister, og Christians fornemmeste rolle er at sikre de rette rammer for en god social og faglig udvikling på bureauet. Med en baggrund som Strategisk Direktør bidrager Christian løbende til udviklingen af det strategiske produkt med fokus på, hvad der driver vækst for PHDs kunder.

Christian har dyb erfaring med at skabe resultater for annoncørerne gennem forretningsstrategi og markedsføring inden for en lang række industrier. Samtidig har han en bred erfaring og markedsindsigt som strategisk lead.

Ifølge Christian er en af de vigtigste discipliner i marketing at omsætte forretningsmål til konkrete marketingsindsatser, der også formår at levere på målsætningen. Det kræver en indsigtsdrevet strategi og en konsistent indsats at vækste brands Men det alene er ikke altid nok. Derfor arbejder vi benhårdt på at innovere på vegne af vores kunder for at give dem en konkurrencemæssigt forspring. På PHD er vi nysgerrige og modige og søger altid at finde en bedre måde at gøre tingene på.