This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Services

Vi vækster vores kunder gennem strategi og innovation

Vi tilbyder prisvindende medieplanlægning og indkøb på tværs af alle online og offline medier. Derudover tilbyder vi også en række specialiserede services.

Sådan gør vi det

Redefineret medieplanlægning

Vores unikke globale planlægnings- og samarbejdsplatform, SOURCE, kombinerer de nyeste gamification teknikker med stærke strategiske principper for at levere innovative løsninger for vores kunder. Det er ikke kun PHD's arbejdsværktøj, det er også vores faglige økosystem.

Vi tror, at væksten kommer fra stigende hjernekraft, ikke bare købekraft. Og vi har bevist, at innovation og mediekreativitet driver uforholdsmæssig stor afkastningsgrad for brands.

SOURCE tilbyder den ultimative konkurrence af ideer på hver kundebrief. Den tilbyder teams at dele briefs på tværs af hele netværket, og motivere individer til at levere strålende ideer. Vores kunder får dermed adgang til 6000 hjerner, ikke kun fire.

SOURCE drager ikke kun nytte af den kollektive intelligens gennem PHD netværket, det tilbyder også en integreret platform, der kombinerer det sidste nye fra marketing verdenen og samfundsvidenskaben med avanceret data og et sofistikerede optimeringsværktøjer og systemer.

SOURCE har forbedret ROI for vores kunders brands, samtidig med at tilbyde et innovativt og samarbejdsvilligt miljø, der hjælper os med at tiltrække branchens bedste talenter.

Vinder af Adweek’s Project Isaac Awards, der anerkender opfindelser indenfor medier, technologi og annoncering. 

Det vi gør

Leder vejen i evolutionen af global kommunikationsplanlægning.

Vi ser flere kunder, der er på udkig efter en anderledes måde at gøre tingene på og har et øget fokus på værdien af ideer og indsigt.

PHD’s arv som det første bureau med hovedfokus på strategisk planlægning har historisk set hjulpet os med at differentiere os fra konkurrenterne. I dag fortsætter vi stadig med at adskille os fra andre mediebureauer ved at lede vejen i evolutionen af global kommunikationsplanlægning.

Vi har branchens største globale planlægningsværktøj, som har formet den marketings- og kommunikationsmæssige tilgang for brands hos kunder som SC Johnson og VW Group.

Vores strategiafdelinger i London, New York og Singapore har flere hundrede specialister, der entydigt fokuserer på globale planlægningsprojekter. Gennem SOURCE udfører vi sømløs kommunikationsplanlægning globalt, der gør det muligt for teams at samarbejde med kolleger, kunder, bureaupartnere og andre mediebureauer på markeder over hele verden.

Quote icon

“SOURCE has enabled us to significantly sharpen the way we inject channel strategy thinking into the marketing process and is now at the heart of Unilever’s media planning.”

Luis Di Como, VP Global Media, Unilever

“PHD’s SOURCE has been developed with real insight into the needs and motivations of both clients and colleagues. It has also been executed with a good deal of innovation and elegance.”

Paul Kemp-Robertson, Co-founder & Editorial Director Contagious Communications

"It is fun to work in a network where the drive for innovation truly transcends not only borders, but hierarchy.”

Krisztian Zvara, Strategy Director, PHD CEE

“SOURCE is a brilliant facilitator for creativity. It means that we are always challenging conventions and pushing thinking to produce more innovative, more creative solutions for our clients.”

Stewart Gurney Strategy Director PHD Australia
< >
X