Locations

Vores services

PHD Media Denmark > Vores services

Hvad vi laver

Vi skaber kampagner, der giver vores kunder et konkurrencemæssigt forspring.

Historisk set blev ’medier’ betragtet som en omkostning, der skulle reduceres. Men i en verden hvor ’medier’ dækker en så bred vifte af muligheder og har så stor påvirkning på brands, mener vi, at medier bør ses som en løftestang for vækst.

Fra investering og definering af målgrupper til salgsstrategi og content partnerskaber tilbyder vi et bredt mix af marketingservices og alle de værktøjer, man som brand har brug for, for at skabe vækst.

Det er et skift i tankegang. En ny måde at tænke medier, der giver brands et forspring.

Hvordan vi gør det

Alt, hvad vi gør, er designet til at hjælpe brands med få et forspring – fra de services vi tilbyder og den måde vi arbejder på til vores patenterede planlægningsværktøj Omni Studio.

Omni Studio er en del af Omni, der er Omnicom Group’s platform. Den samler alle aspekter af vores virksomhed ét sted og giver os et sted, hvor vi sammen kan udvikle kampagner til vores kunder – fra research og udvikling af målgruppe til valg af kanal og optimering.

Omni Studio bidrager ved hjælp af gamification med de skarpeste ideer på hvert kundebrief. Den gør det muligt at dele briefs på tværs af hele netværket og opfordrer hver enkelte bruger til at bidrage med gode ideer. Kort sagt: Den giver vores kunder adgang til 6.000 kreative og innovative hjerner i stedet for blot seks.

Igennem Omni Studio genererer vi over 70.000 unikke ideer per år.

Vores services

Investment Planning

Læs mere

Strategic Planning

Læs mere

Implementation Planning

Læs mere

Media Negotiation, Buying and Bid Management

Læs mere

Audience Management

Læs mere

Inventory Management

Læs mere

Data Analytics

Læs mere

Commerce Strategy

Læs mere

Commerce Planning and Execution

Læs mere

Media and Ad Operations

Læs mere

Measurement and Reporting

Læs mere

Technology Consultancy

Læs mere

Organizational Consultancy

Læs mere

Content Development

Læs mere

Sponsorship and Partnerships

Læs mere

Vores arbejde

View all
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings