Locations
PHD Media Finland > News > Tomi Wirtasesta ToinenPHD:n uusi toimitusjohtaja
October 11 2022

Tomi Wirtasesta ToinenPHD:n uusi toimitusjohtaja

Ihmiset PHD in the Press Uutiset
ToinenPHD

Toiseen uusi toimitusjohtaja

New CEO ToinenPHD

Markkinointiyhtiö ToinenPHD:n toimitusjohtaja vaihtuu. Uutena vetäjänä aloittaa Tomi Wirtanen. Suomen eturivin markkinointiammattilaisiin lukeutuva Wirtanen on toiminut aiemmin markkinoinnin johtotehtävissä muun muassa McDonald’silla, Pauligilla, Elisalla ja Keskolla.

Olen hyvin vaikuttunut siitä osaamisesta ja modernin markkinoinnin työkaluista, joilla ToinenPHD tehostaa nykyään asiakkaidensa markkinointia. Kilpailu on lähes kaikilla toimialoilla globaalia. On erittäin tärkeää että suomalaiset yritykset saavat käyttöönsä välineitä ja osaamista lisätä kilpailukykyä markkinoinnin keinoin”, summaa Tomi syitään päätökselleen. Wirtanen siirtyy toimistomaailman asiakkaan puolelta, joten hänellä on runsaasti omakohtaista kokemusta siitä, minkälaisia arkisia haasteita on markkinoijan pöydällä juuri nyt. ”Keskeisimpänä tavoitteenani on saada markkinointi tukemaan täysimääräisesti asiakasyritysten liiketoiminnan tavoitteita”, sanoo Wirtanen.

ToinenPHD ja sen emoyhtiö Omnicom Media Group on investoinut viime vuodet voimakkaasti markkinointiteknologiaan ja sen hyödyntämiseen asiakkaiden liiketoiminnan kasvattamisessa. Niistä keskeisimmät ovat mainostajien käyttöön rakennetut markkinointipalvelualusta OMNI, automatisoidut markkinoinnin vaikuttavuuden mittaamisen ja ennustamisen työkalut sekä digitaalisen markkinoinnin optimointijärjestelmät. Maailman johtava markkinatutkimusyritys Forrester arvioi kesäkuussa 2022 globaalien markkinoijien haastattelujen perusteella juuri Omnicom Media Groupin palvelutarjoaman kaikista toimistoketjuista maailman parhaaksi.

Teknologian lisäksi minua on aina innostanut luovat sisällöt. Tiedän kokemuksesta, mihin asiakkaan, mainostoimiston ja mediatoimiston saumaton yhteistyö voi parhaimmillaan johtaa. Näen, että ToinenPHD pystyy omalta osaltaan auttamaan luovia toimistoja tekemään työnsä entistäkin paremmin. Toisen position ytimessä on olla luovien toimistojen paras kumppani”, kiteyttää Tomi Wirtanen. Hän nimeääkin yhteistyön kehittämisen juuri luovien toimistojen kanssa yhdeksi tärkeimmistä tehtävistään.

Toisen nykyinen toimitusjohtaja Heidi Husso siirtyy joulukuussa yrittäjäksi, jonka yksi suurimmista asiakkaista ToinenPHD tulee olemaan. “Toinen on muuttunut ja kehittynyt huomattavasti viimeisten viiden vuoden aikana, jonka olen mukana ollut. Tunnen ylpeyttä jättäessäni yrityksen osaaviin käsiin”, summaa Heidi. ”ToinenPHD on lisäksi voimakkaalla kasvu-uralla kasvaen tänäkin vuonna lähes 10 % edellisestä tilikaudesta”.

Omnicom Media Group on yksi maailman suurimmista mediatoimistokonserneista, jonka toimistoja Suomessa ovat mediatoimistot ToinenPHD, OMD Finland ja Heart & Science.

 

Lisätiedot:

Teemu Neiglick, CEO, OMG Finland 044 3383592

Related news

More news
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings