Carrières
Locations
PHD Media Netherlands > News > PHD stelt Arthur Herpel aan als Head of Creativity & Marketing
February 2 2021

PHD stelt Arthur Herpel aan als Head of Creativity & Marketing

PHD in the Press

AMSTELVEEN | 2 februari 2021 – PHD, onderdeel van Omnicom Media Group, heeft Arthur Herpel aangesteld als Head of Creativity & Marketing. Met de aanstelling van Herpel wordt naast strategie een focus gelegd op creativiteit en de meerwaarde die dit oplevert voor opdrachtgevers. Tevens gaat Herpel zich toeleggen op het scherper uitdragen van de propositie en het verhaal van PHD.

Denise Huisman, Managing Director PHD Nederland, “Met PHD hebben we het afgelopen jaar wederom een enorme groei doorgemaakt en werken met het hele team hard aan het realiseren van onze visie om het meest strategische en creatief georiënteerde mediabureau te zijn. En juist als het goed gaat moet je kijken wat er beter kan. Met Arthur halen we een ervaren kracht binnen die bij creatieve- en mediabureaus zijn sporen heeft verdiend. Ik kijk dus enorm uit om samen met hem PHD nog sterker, scherper en leuker te maken.”

Arthur Herpel, “PHD is een enorm charmante club met veel ambitie. En deze ambitie ligt precies op het snijvlak van media en creativiteit waar ik me graag begeef. Daarnaast kijk ik enorm uit om het bureau scherp in de markt te zetten. Zowel het verhaal als het product.”

Related news

More news
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick