This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Werken bij PHD

Cultuur lust strategie rauw

Cultuur is belangrijk.
Wij geloven dat een positieve, stimulerende bureaucultuur voor bedrijfsmomentum zorgt en dat het bureau met de sterkste cultuur het meest innovatieve mediaproduct levert.

Peter Drucker, de organisatiemanagementgoeroe, bracht het perfect onder woorden toen hij zei: “Culture eats strategy for breakfast.”

Werken bij PHD

De belangrijkste carrièrebeslissing die mensen kunnen nemen, betreft volgens ons de cultuur waarin ze tot ontwikkeling willen komen. Bij PHD vormen we één grote familie. Een familie die talent koestert, potentieel benut en groei aanmoedigt.

Onze belofte: Finding A Better Way

Wij zijn constant op zoek naar de beste manieren van werken. Deze filosofie stimuleert ons om de normen in onze branche in vraag te stellen en te ontwikkelen en om maximale resultaten te behalen voor onze klanten.

Onze manier van werken: gezamenlijk en verbonden

Samen zijn we beter. Zoeken naar een betere manier begint met hoe we denken en onszelf organiseren. In een wereld waar consumenten overal met internet zijn verbonden en de vorm van het communicatielandschap voortdurend verandert door nieuwe technologieën, leidt co-creatie tot betere ideeën. Samenwerking wint.

Onze waarden

Bij PHD waarderen we nieuwsgierigheid, moed en openhartigheid.

Het vinden van mensen met deze eigenschappen is een van onze belangrijkste doelen. Daardoor vormen we een bont gezelschap van de meest nieuwsgierige, moedige en openhartige mensen ter wereld.

Openhartigheid

Wij weten dat openhartigheid ons helpt om te onderzoeken, te luisteren en mee te voelen. Het zorgt ervoor dat we instinctiever en succesvoller samenwerken met ons team, onze partners en onze klanten.

Moed

Moed is de kracht om het vertrouwde los te laten. We betwisten graag de geijkte opvattingen en proberen graag nieuwe dingen. Alleen dan weten we dat we ons uiterste best hebben gedaan. Toestemming om te falen hoort bij onze cultuur, in de geest van het zoeken naar een betere manier.

Nieuwsgierigheid

Wij zijn van nature nieuwsgierig. Vragen stellen, onderzoeken en leren vinden we leuk. We houden van onbekend terrein. Het zorgt voor boeiendere gesprekken. Nieuwsgierigheid is volgens ons aanstekelijk en leidt tot diepere menselijke waarheden en inzichten, en uiteindelijk, tot beter werk.

< >

Iets terugdoen voor de samenleving:

Big Hugs

Wij vinden het belangrijk om iets terug te doen voor de samenleving.

Ons liefdadigheidsinitiatief Big Hug weerspiegelt onze overtuiging dat vrijgevigheid, gemeenschapszin en ongevraagd hulp bieden essentiële eigenschappen zijn.

Sinds de start in 2011 hebben de bureaus van PHD miljoenen aan giften ingezameld en duizenden uren bijgedragen aan goede doelen over de hele wereld.

X