Inwoners van Texel kunnen geen pizza van Domino’s bestellen, omdat er geen vestiging op het eiland is. Daar brengen de keten en reclamebureau PHD eenmalig verandering in. Om een nieuwe functie onder de aandacht te brengen, bezorgden ze pizza per helikopter.

Zo werkt het

Met de actie wil Domino’s een nieuwe functie onder de aandacht brengen. Voortaan kun je via de smartphone-app pizza ook pizza laten bezorgen als je niet thuis bent. De bezorgers brengen je bestelling bijvoorbeeld ook naar het park of op het strand. Je kiest bij het bestellen met je smartphone voor ‘bezorgen’. Als je GPS aan staat, wordt jouw locatie getoond en gekoppeld aan het dichtstbijzijnde adres. Geef aan dat de bezorger niet aan hoeft te bellen en na je online betaling komt de bezorger jouw pizza brengen.

Pinpoint

PHD maakte samen met Exterion Media een XXXL Pinpoint van 3 bij 2 meter groot (foto). Ze plaatsen de borden door heel Nederland op plaatsen waar je niet verwacht dat je dáár pizza kunt bestellen.

Daarnaast verspreidt Domino’s landelijk meer dan 37.000 zadelhoesjes met daarop een code voor een gratis Amstel Radler 0.0% bij een pizzabestelling. Daarnaast organiseert JcDecaux binnenkort een verrassingsactie en er komt een landelijke abri-campagne.

Credits:

Opdrachtgever: Domino’s

Verantwoordelijke bij opdrachtgever: Nicky Claeys, Robert van Dijk, Rudy Reeuwijk

Mediabureau: PHD Nederland, in samenwerking met Exterion Media,  JcDecaux , Clear Channel en Promodukties.