Affiliate Marketing

Onze affiliate specialisten helpen adverteerders nét dat kleine beetje extra uit hun affiliate campagnes te halen tegen scherpe prijzen. Wij kunnen media inzetten regelen zoals performance display, e-mailmarketing, content marketing, en ons specialisme: leadgeneratie.

Door onze brede kennis en ervaring in het inzetten van B2B publishers kunnen wij leads in alle vormen realiseren voor onze B2B klanten. Of dit nu proefrit- en brochureaanvragen zijn voor een automotive klant, het downloaden van whitepapers of het aanvragen van proefabonnementen voor een business software klant, of het afhuren van vergader- en evenementenlocaties voor een klant in de vrijetijdsindustrie: wij weten de juiste publishers te vinden!

Tevens zijn wij erg bekwaam in het verzorgen van rijke profielen van (potentiële) klanten van onze B2C adverteerders. Dit is bijzonder waardevol voor het opbouwen van e-maildatabases en het uiteindelijk kunnen personaliseren van je complete online marketing.

En wie denkt dat aangesloten zijn bij een affiliate netwerk al je mogelijkheden afdekt, heeft het mis. Niet alleen kunnen wij in ieder programma flinke optimalisatieslagen vinden en maken, daarnaast hebben wij de connecties om (extra) Direct Deals buiten een netwerk om te sluiten met grote publishers tegen scherpere prijzen, andere afrekenmodellen (ook o.b.v. performance) en betere resultaten.