Content

In de wereld van digitale marketing kan niemand het zich veroorloven om stil te zitten.

Doelgroepen evolueren voortdurend. Dit geldt ook voor de algoritmes van zoekmachines en sociale netwerken. De inzet van content marketing moet ook evolueren, maar dat gaat niet over de juiste zoekwoorden kiezen. Resolution biedt toegang tot meer dan 40.000 auteurs voor tekstuele content en innovatieve creatiediensten voor video- en displaycontent die binnen een aantal uren geleverd kan worden.

Wanneer het goed uitgevoerd wordt, kunnen content marketing inspanningen de gehele marketingmix voor bedrijven voeden en kan het de efficiëntie en effectiviteit van een campagne naar nieuwe hoogten brengen.

We helpen bedrijven om hun doelgroepen beter dan ooit te begrijpen met tools zoals ClearTarget™ en Current@Resolution. Dat zet de toon voor het creëren van content die kan resoneren met de juiste mensen, ongeacht waar ze dit tegenkomen. Daarnaast helpt het bedrijven om concurrenten te overtreffen door middel van verschillende kanalen (zoals social media en search), verschillende apparaten en door middel van betaalde, verdiende en eigen media.