Feed Management

Data feeds voor multichannel succes
Wat begon als een manier om online producten te vergelijken en te kopen is een van de meest bruikbare en dynamische tools beschikbaar geworden voor digitale marketeers. We kunnen u helpen om uw data feeds te gebruiken op een manier waar u nog nooit aan gedacht had. Veel van de meest geavanceerde en effectieve multichannel performance marketing strategieën vertrouwen op dynamisch feed management.

Werken je Google Product Listing Ads (PLAs) goed? We kunnen u helpen dezelfde data feed te gebruiken om automatisch dynamische Facebook advertenties te creëren voor uw best presterende producten. In feite hebben RTB display en social advertising enorme stappen genomen dankzij nieuwe en innovatieve toepassingen van data feed. We kunnen u zelfs helpen data feeds en remarketing te gebruiken op uw Facebook advertenties gebaseerd op de intentie van de consument om te klikken op de advertenties.

Technologisch divers
We werken samen met veel van de grootste reclame technologieleveranciers. We zitten bovenop hun laatste innovaties en werken met klanten die popelen het volgende concurrentievoordeel te behalen. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om de juiste partnerships aan het werk te zetten voor elk van de klant zijn unieke situatie en doel.

We weten allemaal dat digitale marketing evolueert op een duizelingwekkend tempo, maar veel merken zijn verbaasd dat innovatieve feed management strategieën brandstof bieden voor een groot deel van de vooruitgang en de automatisering van de marketing industrie. Contact ons vandaag nog om uw data feed naar het volgende level te brengen.