This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Wat we doen

Bekroonde mediaplanning en inkoop

source

Mediaplanning en inkoop voor alle on- en offlinemedia. Daarnaast bieden we ook een aantal specialistische diensten:

Hoe we het doen

Mediaplanning opnieuw gedefinieerd

Ons internationale plannings- en samenwerkingsplatform SOURCE combineert speelse gamification technieken met heldere strategische principes om tot innovatieve ideeën te komen. Het is niet alleen een tool, maar ook het ecosysteem van ons bedrijf.

Wij geloven dat groei voortkomt uit toenemende intelligentie en niet alleen het gevolg is van koopkracht. En we hebben bewezen dat innovatie en creativiteit in media extra veel rendement opleveren voor merken.

Bij elke briefing van een klant zorgt SOURCE voor de ultieme ideeënstrijd. Het stelt teams in staat om briefings met het hele netwerk te delen en stimuleert medewerkers om geweldige ideeën aan te dragen. Onze klanten krijgen dus toegang tot 4000 in plaats van 4 stel hersens.

SOURCE profiteert niet alleen van de collectieve intelligentie van het PHD-netwerk, maar biedt ook een geïntegreerd platform dat de allernieuwste ideeën over marketing en sociale wetenschappen combineert met geavanceerde gegevens en doordachte optimalisatietools en ‑systemen.

Voor onze klanten verbetert SOURCE het investeringsrendement van hun merken. Voor ons is SOURCE een innovatieve en gezamenlijke werkomgeving, waarmee we het beste talent in de branche kunnen aantrekken.

SOURCE: winnaar van de Project Isaac Awards, waarmee Adweek uitvindingen op het gebied van media, technologie, marketing en reclame in het zonnetje zet.

Wat we doen

Vooroplopen bij de ontwikkeling van de internationale communicatieplanning

Dove

Klanten gaan steeds vaker op zoek naar een andere manier van werken en hechten meer waarde aan kwaliteit van denken.

Omdat PHD als eerste mediabureau op strategische planning was gericht, konden we ons in het verleden onderscheiden van de concurrentie. En tegenwoordig blijven we anders dan andere mediabureaus door voorop te lopen bij de ontwikkeling van de internationale communicatieplanning.

Binnen de branche hebben we de grootste praktijk voor internationale communicatieplanning, waarmee we de marketing- en communicatieaanpak uitwerken voor klanten als Unilever, GlaxoSmithKline, SC Johnson en Volkswagen AG.

Onze strategie-units in Londen, New York en Singapore hebben honderden specialisten in dienst die zich volledig op internationale planningsprojecten richten. Via SOURCE zorgen we wereldwijd voor een feilloze communicatieplanning, waardoor onze teams met collega’s, klanten, partnerbureaus en andere mediabureaus over de hele wereld kunnen samenwerken bij het uitvoeren van ideeën.

Quote icon

“PHD is al jarenlang ons toegewijde partner voor al onze communicatie- en media vraagstukken, vanwege de erg aangename persoonlijke samenwerking."

Willem Jan Oosterveld, General Manager Marketing & PR Mitsubishi

"The enthusiasm for and knowledge of the brand, together with their expertise has delivered successful campaigns aligned with our marketing activities. PHD is the right sparring partner for us."

Ankie Hofste, Brand & Marketing Coordinator Benelux UGG

“PHD’s Source has been developed with real insight into the needs and motivations of both clients and colleagues. It has also been executed with a good deal of innovation and elegance.”

Paul Kemp-Robertson, Medeoprichter en Editorial Director Contagious Communications

"It is fun to work in a network where the drive for innovation truly transcends not only borders, but hierarchy.”

Krisztian Zvara, Strategy Director, PHD Centraal- en Oost-Europa

‘’PHD is sinds 2016 onze partner vanwege hun jarenlange ervaring in het bouwen aan merken en vanwege hun uitgebreide strategische expertise."

Edward van Reden, Marketing Manager Atelier Goldner Schnitt

“Source is a brilliant facilitator for creativity. It means that we are always challenging conventions and pushing thinking to produce more innovative, more creative solutions for our clients.”

Stewart Gurney, Strategy Director, PHD Australië

"PHD heeft een verfrissende strategie neergezet die perfect past bij onze groeidoelstellingen en verder invulling geeft aan de vernieuwde merkrichting."

Nicky Claeys, cmo Domino’s Pizza in Nederland en België

“Source has enabled us to significantly sharpen the way we inject channel strategy thinking into the marketing process and is now at the heart of Unilever’s media planning.”

Luis Di Como, VP Global Media, Unilever

“PHD heeft met duidelijke keuzes voor hoog renderende ROI media middelen, een grote bijdrage geleverd aan de snelle opbouw van de merkbekendheid van Evi, de online coach voor beleggend Nederland."

Monique Opdam, Marketing Directeur van Lanschot
< >
X