This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Om oss

"Make the Leap"

Velkommen til PHD. Vi er et globalt byrånettverk for kommunikasjonsstrategi, planlegging og mediekjøp, som leverer smarte strategiske løsninger og kreativ innovasjon for noen av verdens ledende merkevarer.

Smarte medieløsninger ligger i vårt DNA. Kulturen vår, som baserer seg på at vi skal være ledende på innsikt, kreativitet og innovasjon, har utviklet oss fra å være en liten utfordrer med fire ansatte i London til en global markedsleder med over 4000 ansatte i over 80 land.

Vi kombinerer den nyeste markedsinnsikten med de beste kreative hodene i bransjen for å skape innovative løsninger, som ikke sjeldent blir prisvinnende kampanjer for noen av verdens største annonsører.

“Make the Leap” er vår filosofi, og oppsummerer hvordan vi tilnærmer oss alle oppgaver – alt fra nye kundebriefer til måten vi jobber på i det daglige.

Del av en sterk familie

En kjøpskraft i verdensklasse som møter tøffe kjøpskrav hos verdens største annonsører.

Å være en del av Omnicom Media Group (OMG) gir oss uovertruffen kjøpekraft, noe som er nødvendig for å innfri de tøffe buying kravene verdens største annonsører har i dag.

Kombinasjonen av vår sterke kjøpekraft og uovertrufne strategi- og planleggingsverkøy betyr at vi kan tilby våre kunder de aller beste løsningene.

Våre kunder

Det foretrukne nettverket til verdens ledende merkevarer

Quote icon

“The clarity of thought that goes into their comms planning is second to none.”

Geoff Seeley, Global Communications Planning Director, Unilever

“PHD has the capability and global footprint to help us drive greater efficiencies and reduce complexity.”

SC Johnson

“PHD is a highly capable and innovative agency that clearly understands our brand and demonstrated really strong strategic and connection planning capability.”

Virgin Atlantic
< >

Våre medarbeidere

Our Values

At PHD we value curiosity, courage, openness, creativity and collaboration. Finding people with these qualities is one of our central quests, making us a diverse mix of the most curious, courageous and open people around the world.

Vår historie

PHD ble grunnlagt i London i 1990 av David Pattison, Nick Horswell og Jonathan Durden – som gir opphav til ‘P’, “H’ og ‘D’.

På den tiden handlet bransjen nærmest utelukkende om mediekjøp, gjerne så raskt og billig som mulig. Men grunnleggerne mente at forbrukeratferd- og innsikt var minst like viktig. De så en fremtid der smarte strategier og originale medieløsninger ville være nøkkelen til å hjelpe merkevarer med påvirkning av forbrukeradferd mer enn noen gang.

PHD, eller Pattison-Horswell-Durden som det var kjent som da, ble byrået som “thought before it bought” og ble raskt kreditert med å ha vært opphavet til “mediekreativitet”.

I 2002, da PHD hadde blitt en del av Omnicom, åpnet vi vårt første kontor utenfor Storbritannia og startet på arbeidet med å skape et internasjonalt nettverk.

Etableringen av PHD’s morselskap (Omnicom Media Group) i 2005, gjorde nå at PHD hadde kjøpekraften til et av verdens største holdingselskap innen mediebransjen i ryggen

Våre kunder kunne nå dra fordeler av PHDs unike tilnærming til mediestrategi- og planlegging, uten å gå på kompromiss med de beste kjøpsbetingelsene.

De grunnleggende prinsippene om å være ledende på innsikt, kreativitet og innovasjon har forblitt kjernen i vårt nettverk. PHD er i dag et globalt nettverk med over 80 kontorer, og vi fortsetter å drive utviklingen innen kommunikasjonsplanlegging over hele verden.

 

Les mer om vår historie på www.phdat25.com

X