This site requires JavaScript enabled for a full experience.

Hva vi tilbyr

Prisvinnende medieplanlegging og kjøp

source

Vi leverer medieplanlegging og kjøp på tvers av alle online og offline kanaler. I tillegg tilbyr vi også en rekke spesialiserte tjenester.

Slik gjør vi det

Redefinert medieplanlegging (Source)

Vår globale planleggings- og samarbeidsplattform SOURCE kombinerer lekne “gamification” teknikker med hard-core strategiske prinsipper for å gi innovative løsninger. Det er ikke bare et verktøy, men et faglig økosystem.

PHD har et globalt nettverk som vi opplever som unikt med tanke på å dele informasjon og kompetanse. Dette er satt i system blant annet gjennom vårt felles strategiske og operative medieplanleggingsverktøy – SOURCE.

Source er et prisvinnende* system, og online-basert interaktiv plattform, som har innebygget både strategiske planleggingsmodeller basert på meta-analyser fra Nielsen og IPA (Incorporated Practitioners in Advertising), forskning og teori fra blant annet Ehrenburg Bass Instituttet, taktiske optimeringsverktøy basert på til enhver tid oppdaterte forbruker- og mediedata (TNS Gallup, Kantar) samt over 3000 økonometriske modeller fra Brand Science. Dette gir PHD en helt unik plattform for produsere strategiske planverk basert på etablert forskning, teori og forbrukerpsykologi, og ikke minst planlegge multikanal-kampanjer integrert og med en presisjon som ingen andre verktøy kan levere.

SOURCE: Winner of Adweek’s Project Isaac Awards, which recognises inventions in media, technology, marketing and advertising.

Dette gjør vi

Vi viser vei i den globale evolusjonen innen kommunikasjonsplanlegging.

Dove

Vi opplever at flere og flere kunder ser etter en annerledes måte å gjøre ting på og har et økende fokus på verdien av ideer og innsikt.

PHDs arv som det første byrået med hovedfokus på strategisk planlegging har historisk sett hjulpet oss med å differensiere det vi tilbyr fra konkurrentene våre. I dag fortsetter vi å skille oss ut ved å være ledende innen kommunikasjonsplanlegging.

Vi har bransjens største globale planleggingsverktøy, som har formet måten vi har hjulpet kunder som Unilever, GlaxiSmithKline, SC Johnson og VW-gruppen.

Våre strategiavdelinger i London, New York og Singapore har flere hundre dedikerte spesialister, som kun fokuserer på globale rådgivningsprosjekter. Gjennom SOURCE utfører vi sømløst kommunikasjonsplanlegging på et internasjonalt plan, og involverer ansatte i hele PHD-nettverket når vi jobber med ideer for kunder.

Quote icon

"Source har gjort oss i stand til å betydelig skjerpe måten vi injiserer kanalstrategitankegangen inn i markedsføring prosessen, og er nå i hjertet av Unilever medieplanlegging."

Luis Di Como, VP Global Media, Unilever

"PHDs Source har blitt utviklet med reell innsikt i behov og motivasjon for både kunder og kolleger. Det har også blitt utført med en god del av innovasjon og eleganse."

Paul Kemp-Robertson, Co-founder & Editorial Director Contagious Communications

"Det er gøy å jobbe i et nettverk der drivkraften for innovasjon virkelig overgår ikke bare grenser, men hierarki."

Krisztian Zvara, Strategy Director, PHD CEE

"Source er en glimrende tilrettelegger for kreativitet. Det betyr at vi alltid utfordrer konvensjoner og tradisjonell tankegang for å produsere mer innovative og kreative løsninger for våre kunder."

Stewart Gurney Strategy Director PHD Australia
< >
X