Careers
Locations

Våre tjenester

PHD Media Norway > Tjenester

Hva gjør vi

Vi lager kampanjer som hjelper merkevarer med å få et forsprang på konkurrentene.

Historisk sett har man sett på ‘media’ som en kostnad som må reduseres. Men i en verden der ‘media’ dekker et så stort spekter av markedsføringstiltak som kan påvirke en virksomhet betydelig, mener vi at media bør ses som en jekk som kan løfte vekst.

Fra retningslinjer og regler for investering og målgruppebygging til handelsstrategi og innholdspartnerskap, vi tilbyr en bred blanding av markedsføringstjenester og alle verktøyene merkevarer trenger for å oppnå uforholdsmessig vekst.

Det er en endring i tankegangen. En ny måte å tenke om media. Og et sprang fremover for merkevarer.

Hvordan vi gjør det

Alt vi gjør er designet for å hjelpe merkevarer til å ta kvantesprang – fra kompetansen vi tilbyr og måten våre ansatte opererer i Omni Studio, vårt proprietære planleggingsverktøy.

Omni Studio sitter i Omni, Omnicom Groups ledende markedsføringsplanlegging og innsikt. Det forener alle aspekter av virksomheten vår i ett sammenhengende rom og gir en plattform der våre ansatte kan samarbeide i sanntid og bygge kampanjer for sine kunder-fra forskning og målgruppebygging til kanalvalg og optimalisering.

Omni Studio is a gamified system that provides the ultimate competition of ideas on every client brief. It allows our teams to share briefs across the whole network and incentivizes individuals to provide great ideas. So our clients get access to 6,000 minds, not just six.

Gjennom Omni Studio genererer vi over 70 000 unike ideer i året.

Våre tjenester

PHD Academy – Make the leap – Modul I

Read more

PHD Academy – Make the leap – Modul II

Read more

PHD Academy – Make the leap – Modul III

Read more

Strategic Planning

Read more

Commerce Strategy

Read more

Data Analytics

Read more

Inventory Management

Read more

Media and Ad Operations

Read more

Media Negotiation, Buying and Bid Management

Read more

Organizational Consultancy

Read more

Investment Planning

Read more

Technology Consultancy

Read more

Measurement and Reporting

Read more

Commerce Planning and Execution

Read more

Content Development

Read more

Audience Management

Read more

Our Work

View all
arrow_downarrow-down2arrow-left-largearrow_leftarrow-right-chevronarrow-right-largearrow-right-linkarrow_rightcrosscross2mailpersonphonepinAsset 1play2searchsocial-facebooksocial_googleplussocial_instagramsocial_linkedin_altsocial-linkedinsocial_pinterestlogo-twitter-glyph-32social-vimeosocial_youtubetick
Cookie Settings